Sătenii din comuna natală a lui Liviu Dragnea au băut de două ori după eliberarea acestuia. ”Așa s-a nimerit”

Nicu Stan 20.07.2021, 15:15
Sătenii din comuna natală a lui Liviu Dragnea au băut de două ori după eliberarea acestuia. ”Așa s-a nimerit”

Sătenii din comuna natală a lui Liviu Dragnea au băut de două ori după eliberarea acestuia. ”Așa s-a nimerit”, motivează foștii vecini și prieteni ai fostului lider al PSD. Toate detaliile marelui chef, în articolul de mai jos.

A fost mare sărbătoare în comuna unde s-a s-a născut Liviu Dragnea. Cum s-au distrat vecinii și prietenii fostului lider al PSD de ziua localității

Sătenii din comuna natală a lui Liviu Dragnea au băut de două ori după eliberarea acestuia.

Localitatea natală a fostului lider PSD, eliberat săptămâna trecută din închisoare, a sărbătorit ziua comunei, târgul de Sfântul Ilie. Coincidență, sărbătoarea s-a nimerit la doar trei zile după ce Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare.

Locuitorii din Gratia au sarbatorit cum se cuvine ziua comunei
Locuitorii din Gratia au sarbatorit cum se cuvine ziua comunei

Gratia este comuna care l-a dat pe fostul șef al PSD

Gratia, Județ Teleorman, este comuna unde Liviu Dragnea a văzut lumina zilei. Comuna a prins viață duminică, la fix trei zile de la eliberarea din închisoare de joi a fostului lider al PSD.

Anul acesta, locuitorii comunei teleormănene de 3.000 de suflete au avut nu unul, ci două motive de bucurie. Târgul comunei organizat cu ocazia Sfântului Ilie, dar și eliberearea, joi, a lui Liviu Dragnea, personalitatea de seamă a localității, din penitenciarul Rahova.

Localnicii au uitat de pandemie

”S-a nimerit. A băut lumea de două ori”, s-a amuzat un localnic din Gratia, scrie libertatea.ro.

Profitând de relaxarea condițiilor impuse de pandemie, localnici de toate vârstele s-au adunat la serbarea câmpenească ce a strâns sute de persoane. În Gratia, dar și-n alte locuri din țară, pare că nu doar sentința lui Liviu Dragnea a ajuns la sfârșit, ci și pandemia de covid.

Grătarele au sfârâit de ziua comunei Gratia

Astfel, cozi de zeci de mașini prvesteaua încă din drum puhoiul de lume ca va să fie strâns pe câmpul devenit scena petrecerii.

Tarabe cu umbrele arse de soare, înghesuite una lângă alta, stârneau curiozitatea vizitatorilor, în timp ce copiii scăpați de atenția părinților, așezați strategic la terase, înălțau zmeie ce abia se mai distingeau prin fumul înecăcios de mici.

Măstile nu mai sunt la modă în Gratia, nici acolo unde se strânge lume multă

Măștile, obiectele nelipsite de pe gura tuturor în ultimul an și jumătate, nu se mai regăseau nici măcar pe gura celor mai firvai și bătrâni reprezentanți ai localității, primii expuși în fața virusului ucigaș.

Liviu Dragnea, fiu de șef de post

Liviu Dragnea s-a născut în localitatea teleormăneană Gratia, acolo unde tatăl său, Dumitru Dragnea, subofițer de poliție, a ocupat funcția de șef de post.

De asemenea, Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani și 6 luni de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.