Motivul pentru care Liviu Dragnea a ajuns la spital. ”A înțeles că nu mai merge doar cu o alifie”

Ioana Bucur 20.07.2021, 08:36
Motivul pentru care Liviu Dragnea a ajuns la spital. ”A înțeles că nu mai merge doar cu o alifie”

Care este motivul pentru care Liviu Dragnea a ajuns la spital. Se pare că fostul lider al social-democraților a ieșit din închisoare cu mai multe probleme de sănătate.

Motivul pentru care Liviu Dragnea a ajuns la spital

După doi ani și jumătate în spatele gratiilor, timp în care reprezentanții și apropiații săi au declarat că nu primește îngrijirile medicale de care ar fi avut nevoie, Liviu Dragnea a ajuns la spital.

„E vorba de un chin la care e supus, de o formă de tortură, din punctul meu de vedere, atâta timp cât şase luni laşi un om să se chinuie cu nişte dureri şi să i se agraveze starea de sănătate, deşi îndeplineşte toate condiţiile legale să fie dus la investigaţii medicale, eu consider că e vorba de o formă de tortură şi de o încercare de a-l presa”, a declarat Irina Tănase, la Antena 3, în decembrie 2020.

Abia eliberat din închisoare, se pare că fostul lider PSD a ajuns pe mâinile medicilor. Nu de bunăvoie, ci îndemnat de iubita sa, Irina Tănase, și prietenul său, Codrin Ștefănescu, unul dintre puținii social-democrați care i-au rămas alături după condamnare.

„După multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astăzi și-a făcut primul set de analize! Urmează și altele in zilele următoare! A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!

Poza de mai jos este realizată acum mai bine de doi ani, când reclama dureri groaznice la coloană! Și celebra lui declarație: “Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut să vă spun!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Liviu Dragnea a ajuns la spital
Mesajul postat de Codrin Ștefănescu

Liviu Dragnea, acuzații grave după eliberarea din închisoare: „Totul vine de la Iohannis”

Conducerea penitenciarului Rahova va trebui să dea socoteală pentru abuzurile comise asupra sa, spunea Liviu Dragnea, la scurt timp după ce și-a redobândit libertatea. Fostul politician a făcut declarații șocante, susținând că șeful statului s-ar fi aflat în spatele unor acțiuni, pe care președintele le-ar fi „comandat” pentru a-l sancționa.

Totul ar fi pornit de la un interviu pe care fostul lider PSD ar fi trebuit să îl susțină din închisoare. Cel care ar fi demascat faptul că Iohannis a împiedicat desfășurarea acestuia este fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. Mărturisirea sa a fost făcută în fața avocatei, Flavia Teodosiu, cea care l-a apărat pe Liviu Dragnea pe parcursul procesului său.

„Am avut aprobarea penitenciarului pentru interviul la Realitatea, am avut acces, mi s-a pus la dispoziţie toată tehnica penitenciarului, ora a fost stabilită de penitenciar. Cei care conduc penitenciarul Rahova astăzi trebuie să dea socoteală pentru toate abuzurile pe care le-au făcut (…).

La mine a fost o comandă de sus, a fost o comandă foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiţiei, până să vină Stelică ăsta la Justiţie, că totul vine de la Iohannis, a arătat cu degetul Liviu Dragnea spre cei pe pe care îi acuză de abuzuri”, a susținut Liviu Dragnea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...