Sărutul cu care Loredana l-a surprins pe Cătălin Botezatu. Momentul fierbinte, filmat la petrecerea aniversară a designerului. Video

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 13:48

Un moment controversat a avut loc la petrecerea de aniversare a designerului Cătălin Botezatu. Creatorul de modă a împlinit 56 de ani în ziua de sâmbătă, 3 decembrie, ocazie pe care a celebrat-o în stil grandios, alături de cei mai apropiați prieteni. Loredana Groza l-a sărutat pe fostul jurat de la Bravo, ai stil!.

Loredana Groza l-a sărutat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu și-a serbat cei 56 de ani proaspăt împliniți într-o petrecere de pomină organizată sâmbătă, 3 decembrie, într-o locație exclusivistă din Capitală. Printre invitații aleși pe sprânceană s-a numărat și buna lui prieteni, Loredana Groza.

Nu este o surpriză faptul că Bote ar fi apelat la „cântăreața tuturor românilor”, așa cum se autointitulează Loredana Groza, pentru a încinge atmosfera la petrecerea sa aniversară, diva fiind renumită pentru show-urile sale de neegalat.

În una din aparițiile sale controversate, celebra artistă a uitat de inhibiții și i-a făcut un cadou de zile mari sărbătoritului. Loredana l-a sărutat pe Cătălin Botezatu pe scenă, în văzul tuturor, gest ce nu pare să-l fi deranjat deloc pe faimosul creator de modă.

Momentul incendiar a fost imortalizat de cei prezenți și devenit viral, odată urcat pe rețelele sociale. Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a filmat sărutul și l-a distribuit pe TikTok, acolo unde internauții au trimis mii de reacții surprinzătoare.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!”, a fost urarea pe care Loredan Groza i-a dedicat-o lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă, înainte de faimosul sărut.

@cristinasiscanu♬ sunet original – CristinaSiscanu

Cele două vedete se cunosc de mai bine de 25 de ani

Loredana și Cătălin Botezatu împărtășesc o prietenie solidă și frumoasă, de mai bine de 25 de ani. Cunoscându-se de un sfert de secol, cele două vedete sunt extrem de apropiate, având o relație consolidată și indestructibilă, așa cum au subliniat ambii, în mai multe rânduri.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna.

Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.

Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă.

Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta.

Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe.

Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii”, a declarat Cătălin Botezatu, exclusiv pentru Wowbiz.

Citește și Cum arată Loredana Groza fără filtre. Imaginea postată de o colegă de breaslă o dă de gol. Foto

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe