Cum arată Loredana Groza fără filtre. Imaginea postată de o colegă de breaslă o dă de gol. Foto

Badea Violeta 25.11.2022, 09:24

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. De-a lungul timpului, solista a stârnit un val de reacții în mediul online, acolo unde fanii au criticat-o deseori pentru că ar folosi filtre și programe de editat pozele. Acum însă, a sosit momentul adevărului. Iată cum arată vedeta în realitate!

Loredana Groza, fără filtre pe rețelele sociale

Loredana Groza, în vârstă de 52 de ani, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și face senzație oriunde merge.

Vedeta este extrem de activă și pe rețelele sociale, acolo unde arată mereu impecabil. Tocmai din acest motiv, mulți internauți au acuzat-o că și-ar edita foarte mult fotografiile pe care le postează.

De curând, însă, fanii au putut să o vadă fără filtre pe Loredana Groza, după ce Anca Țurcașiu a publicat o imagine alături de aceasta. Cele două s-au întâlnit la un eveniment monden. Acestea s-au bucurat de revedere și au imortalizat momentul.

Imaginea a ajuns pe internet, iar Loredana Groza nu are niciun filtru pe față, lucru care i-a șocat pe fani. Artista pare total schimbată față de cea de pe Instagram.

Citește și Loredana Groza lovește din nou. Artista a stârnit reacții revoltătoare cu apariția de infarct. Fanii au taxat-o imediat!

Loredana Groza si Anca Turcasiu
Loredana Groza si Anca Turcasiu

Care sunt alimentele la care a renunțat Loredana Groza

Loredana Groza s-a transformat total în ultimii ani și mulți fani se întreabă cum a reusit vedeta să ajungă la silueta mult visată. În urmă cu ceva timp, artista a dezvăluit că nu mai mănâncă înghețată de 20 de ani. De asemenea, aceasta a precizat că a renunțat la pizza, la paste, dar și la pâine.

„Din păcate, am renunțat și la înghețată de peste 20 de ani, la pizza, la paste, la pâine, chiar dacă pâinea este mâncarea mea favorită, când cineva mă întreabă.

În altă viață, poate că o să îmi doresc să am un asemenea metabolism în care să mănânc doar pâine și să nu am nicio problemă, să nu trebuiască să merg la sală.

În fiecare zi fac sport, dacă sunt plecată am cu mine ustensilele de făcut sport în cameră. Ori alerg, ori merg, fac activități fizice pentru că trebuie să pui sângele în mișcare, trebuie să pui mușchii în mișcare, nu doar mușchii minții sau ai gâtului.

Trebuie să fie totul o armonie în viață. Trebuie să te împaci cu oamenii cu care, să spunem că, nu te înțeleg sau nu te înțeleg. Să îi înțelegi, să fii înțelept, să fii, asta este. Eu nu sunt, dar sunt pe drumul cel bun”, spunea Loredana Groza, acum ceva vreme.

Citește și Filmarea cu Loredana Groza în limuzină a ajuns pe internet. Pe imagini se vede ce aptitudini are artista!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...