Cătălin Botezatu a spus adevărul despre cei doi copii ai săi. A încercat să îi țină ascunși de ochii curioșilor. „Seamănă leit cu mine”

Anca Manolica 28.11.2022, 10:26
Cătălin Botezatu a spus adevărul despre cei doi copii ai săi. A încercat să îi țină ascunși de ochii curioșilor. „Seamănă leit cu mine”

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu a vorbit despre munca sa, pasiunile sale sau relațiile pe care le-a avut, dar a evitat să atingă un subiect destul de sensibil: copiii. Nu mulți știu faptul că celebrul designer are doi băieți, pe care a încercat să îi țină cât mai ascunși de ochii curioșilor. Ce dezvăluiri a făcut recent despre aceștia. Cum se înțelege cu ei.

Cătălin Botezatu, despre cei doi copii ai săi

Cătălin Botezatu a iubit mult și cu pasiune. A avut, de-a lungul timpului, relații cu o mulțime de femei frumoase, dar niciuna nu a reușit să îl convingă să se căsătorească. Două dintre ele însă i-au dăruit copii. Chiar dacă nu a renunțat niciodată la burlăcie, designerul a devenit tată, la un moment dat.

Bote este tatăl a doi băieți, despre care nu se știu prea multe lucruri. Cu toate că ține la copiii lui, designerul preferă să nu îi expună în spațiul public. Iar recent, acesta a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere. Creatorul de modă nu exclude posibilitatea de a mai avea copii, chiar dacă are 55 de ani. El recunoaște că și-ar dori și o fetiță.

„Eu am doi copii, de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu.

Dar copiii, în general, ar trebui să muncească. Mă gândeam, anul trecut, ce ar fi să-mi facă o doamnă cadou o fetiță? Aș fi topit, s-ar duce pe râpă toată cariera mea.”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV.

Cătălin Botezatu are doi fii despre care nu vorbește prea mult
Cătălin Botezatu are doi fii despre care nu vorbește prea mult

De ce îi ține departe de ochii curioșilor

Fostul jurat al emisiunii Bravo ai Stil a spus în nenumărate rânduri că nu dorește să își expună familia, referindu-se atât la copii, cât și la femeile care sunt în viața lui. Acesta a subliniat, de asemenea, că ambii băieți îi seamănă leit. Nu mulți știu, însă, că, la un moment dat, unul dintre fiii lui Cătălin Botezatu, Andrei, lucra împreună cu tatăl lui la magazin.

„Se știe de ei de mulți ani. Se știe și am spus dintotdeauna că nu vreau să-mi implic familia și când spun asta mă refer și la cei doi fii și la iubitele, soțiile, amantele. Eu cred că asta ține de demnitatea unui bărbat adevărat, iar vreau să cred că sunt așa și voi rămâne așa.

Nu îmi place să-mi expun persoanele pe care le iubesc presei. Seamănă leit cu mine, iar în rest nici nu contează. Unul dintre ei l-am ținut ascuns pentru că el s-a ținut ascuns. De restul s-a știut. Nu sunt secretos.”, spunea celebrul designer în trecut, pentru VIVA!

Citește și: Ce scrie, de fapt, în testamentul lui Cătălin Botezatu. Cine ia banii, e surpriză uriașă. „Copiii nu sunt în stare”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...