EXCLUSIV

Săndel Bălan, mesaj emoţionant pentru Andreea Bălan, după încheierea divorțului de George Burcea. „O admir” EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 21.02.2022, 16:38

Andreea Bălan a reintrat în rândul burlăcițelor sexy, după încheierea divorțului de George Burcea, proces care a tot intrat în prelungiri vreme de doi ani. La aflarea veștii că Andreea este din nou liberă, Săndel Bălan ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro: ”Andreea e o mamă adevărată, o iubesc și o admir!”. Întreaga familie se va reuni la petrecerea din 4 martie, de ziua de naștere a Clarei, fiica cea mică a Andreei Bălan.

Săndel Bălan, mesaj de suflet pentru Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea: ” O iubesc și o admir, sunt mândru de ea!”

Andreea Bălan și George Burcea nu mai locuiesc împreună de doi ani, iar, de câteva zile, sunt oficial liberi și în acte. La aflarea veștii că procesul de divorț s-a încheiat, tatăl solistei, Săndel Bălan, i-a transmis fiicei sale, și prin intermediul impact.ro, toată susținerea lui.

”O iubesc pe fata mea și o admir, sunt mândru de ea cum se descurcă de bine cu două fetițe, e și mamă adevărată și artistă desăvârșită. D-abia aștept să se apropie ziua de naștere a nepoatei Clara, pe 4 martie. Ne vom întâlni cu toții la o mică petrecere”.

Sandel Balan si cele doua nepoate

Săndel Bălan e un bunic de nota zece: ”Le cumpăr nepoatelor agrafe și rochițe!”

Săndel Bălan recunoaște că a fost un tată exigent, pe vremea când Andreea Bălan debuta cu trupa Andre, dar, ca bunic, este cu mult mai blând, răsfățându-și nepoatele, Clara și Ella, cu hăinuțe și cu jucării.

”Le cumpăr hăinuțe și agrafe ca pentru prințese, cu roz, soția îmi spune mărimea lor la rochițe. Sunt topit după nepoate, cea mare mă și sună foarte des să mă întrebe ce mai fac. Eu locuiesc la Ploiești, ele stau la București, dar le vizitez adesea, căci mă topesc de dorul lor”, ne-a mai declarat Săndel Bălan pentru impact.ro

Andreea Bălan, fericită că este din nou o femeie liberă: ”S-a terminat, fiecare își vede de viață separat!”

Interpreta Andreea Bălan și-a manifestat zilele trecute bucuria de a fi din nou o femeie liberă, în cadrul unui interviu la podcastul lui Damian Drăghici.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (n.r întrebată dacă a ieșit ea învingătoare) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii, fiecare cum poate, evident“.

George Burcea are planuri mari cu iubita lui, Viviana Sposub, după divorț

Înainte de pronunțarea divorțului de Andreea Bălan, actorul George Burcea ne declara, în exclusivitate pentru impact.ro.

„Nu este vorba de nicio strategie în ceea ce privește procesul. Timp cu copiii petrec, chiar dacă nu arăt lumii.

Cred că mai important este ce simt eu când sunt cu ei, nu să demonstrez lumii că o fac. Tot ceea ce-mi doresc este să se termine tot, să am grijă de copii, așa cum am avut de cinci ani încoace, să-i îndrum, să-mi văd de treburile mele în ceea ce privește partea artistică și să fiu bine cu Viviana”.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la concursul ”Ferma” (PRO TV), în urmă cu doi ani, fiind, după cum zic ei, o dragoste la prima vedere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...