Salma Hayek, apariție de senzație la aniversarea de 56 de ani. Voluptoasa vedetă și-a etalat formele perfecte pe internet. Foto

Anca Manolica 03.09.2022, 15:44

Salma Hayek și-a uimit fanii de pe rețelele sociale după ce a distribuit un videoclip în care apare într-un costum de baie roșu, sărbătorind împlinirea a 56 de ani. De altfel, actrița din House of Gucci ne-a obișnuit cu o mulțime de postări în aceste ținute care îi evidențiază perfect formele voluptoase. Zâmbitoare și mereu pusă pe distracție, aceasta s-a filmat în timp ce se afla pe o barcă și dansa pe melodia Happy Birthday a lui Stevie Wonder.

Salma Hayek, apariție de senzație pe o barcă de lux

Salma Hayek a împlinit zilele acestea 56 de ani și a sărbătorit această aniversare la bordul unei bărci în largul oceanului. Actrița de origini mexicane a încărcat pe Instagram un videoclip în care apare într-un costum de baie roșu, asortat cu ochelari de soare holografici verzi și o pălărie de paie în timp ce zâmbea și dansa pe melodia Happy Birthday a lui Stevie Wonder.

„La mulți ani mie cu ocazia împlinirii a 56 de ani”, a scris Salma în descrierea clipului ei care a adunat aproape 5 milioane de vizualizări și aproape 20 de mii de comentarii în care, pe lângă faptul că este felicitată de ziua ei, mulți subliniază cât de superb arată.

Vedeta s-a aflat toată vara în Italia, acolo unde a filmat o nouă peliculă în regia Angelinei Jolie.

Salma Hayek
Salma Hayek

Secretele Salmei pentru o siluetă de invidiat

Soția lui François-Henri Pinault, moștenitorul conglomeratului de mărci de lux PPR, pare într-o formă fizică excepțională. În luna decembrie 2020, aceasta a declarat pentru People că nu are timp să facă exerciții fizice da că, în schimb, practică „yoga restaurativă”.

„Lucrez cu o femeie din Londra care m-a învățat cum să-mi țin corpul într-un mod în care mușchii sunt activați toată ziua. Deci chiar și atunci când vă spălați pe dinți, lucrați mușchii.

Ea m-a învățat să-mi tonifiez mușchii fără să-i strâng… Îi relaxezi și te concentrezi pe părțile care trebuie folosite, dar niciodată cu tensiune. Dacă ești conștient de corpul tău, ai fi surprins de efectul pe care îl poate avea.” a dezvăluit superba actriță.

Salma face parte dintr-o listă tot mai mare de vedete de peste 50 de ani care își etalează corpurile superbe în bikini pe rețelele sociale, printre care Jennifer Aniston, Sharon Stone sau Elizabeth Hurley.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...