Salma Hayek, distracţie de zile mari alături de soţul său, Francois-Henri Pinault. Motivul pentru care imaginea a devenit virală

Ioana Bucur 18.06.2022, 20:34

Are 55 de ani și un trup parcă sculptat. Când nu este pe platourile de filmare, celebra artistă se bucură din plin de viață, iar dovada clară sunt cele mai recente fotografii postate pe o platformă de social media. Salma Hayek a avut parte de momente fabuloase alături de soțul său, Francois-Henri Pinault. Imaginile au devenit virale, făcând furori în rândul internauților.

Salma Hayek, imagini senzaționale

Celebră, talentată, superbă. Salma Hayek are o carieră incredibilă și o viață ce pare aproape perfectă. Cel puțin, asta reiese din imaginile pe care le publică pe rețelele de social media. Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online sunt deja obișnuiți cu fotografiile în care apare în costum de baie, etalându-și trupul parcă sculptat, însă noile imagini postate o arată într-o ipostază inedită, făcând furori în rândul internauților.

Actrița și-a început vara cu o vacanță și nu a uitat să împărtășească cu cei peste 21 de milioane de urmăritori de pe Instagram și peste trei milioane de pe Facebook câteva fotografii. Pe o ambarcațiune privată, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, Salma Hayek s-a urcat pe o masă și a început să danseze, o „situație” în care fanii nu au mai avut ocazia să o vadă.

Într-una dintre poze apare și soțul său, Francois-Henri Pinault, zâmbind și privind-o cu admirație. Fotografiile au devenit virale, strângând în jur de 740 de mii de like-uri, pe Instagram.

Salma Hayek, distracţie de zile mari alături de soţul său, Francois-Henri Pinault. Motivul pentru care imaginea a devenit virală
Salma Hayek, distracţie de zile mari alături de soţul său, Francois-Henri Pinault. Motivul pentru care imaginea a devenit virală

„Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener”

În primăvara acestui an, Salma Hayek a făcut o dedicație emoționantă prieteni sale, Penelope Cruz. S-au născut despărțite de un ocean, însă au cunoscut succesul și celebritatea în același loc: Hollywood. Fiind tipologii asemănătpare, la o primă privire superficială, mulți ar putea fi tentați să creadă că sunt rivale, însă adevărul este cu totul altul.

Actrița de origine mexicană a publicat pe o platformă de social media o fotografie în care apar împreună, cu o urare scrisă atât în engleză cât și în spaniolă:

„La mulți ani surorii mele de suflet! Sunt atât de norocoasă să te am în viața mea, își mulțumesc că m-ai fost sprijin și omul care m-a încurajat de atâtea ori”, a scris Salma Hayek.

Salma Hayek a făcut o mărturisire neașteptată, în timpul unui interviu. Ea a dezvăluit că, uneori, se întreabă ce rost are să depună în continuare așa mult efort pentru a arăta, zi de zi, „bine”. De ce? De fapt, pentru cine? Răspunsul este simplu: pentru soțul ei:

„Uneori îmi spun: „Am 50 de ani! De ce trebuie să arăt bine? Deja am un partener”, dar apoi mă gândesc că nici nu vreau să-mi pierd partenerul”, a spus actrița, în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...