Salariul pe care îl câștiga Raluca Dumitru ca asistentă TV. Noua vedetă de la Survivor România a vrut să demisioneze de mai multe ori

Cristian Cojocaru 08.04.2021, 19:01
Salariul pe care îl câștiga Raluca Dumitru ca asistentă TV. Noua vedetă de la Survivor România a vrut să demisioneze de mai multe ori

Începând cu ediția de astăzi, alte patru noi concurente se vor alătura competiției Survivor România. Dintre acestea face parte și fosta asistentă TV, care în prezent deține o afacere în mediul online. Puțini știu însă care era salariul pe care Raluca Dumitru îl câștiga ca și asistentă TV.

Care era salariul pe care îl câștiga Raluca Dumitru

Reality show-ul de la Kanal D a pregătit o surpriză pentru fanii emisiunii. După ce Ana Porgras a fost eliminată, lucru care a stârnit dezamăgirea fanilor Survivor România, în cadrul competiție vor intra patru noi concurente. Anterior, Irisha a fost prezentată de către Click! pe numele său real Irina Ceban.

De această dată, intră în scenă Raluca Dumitru, una dintre cele patru noi concurente din cadrul competiției care are loc în Republica Dominicană. Vedeta a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, iar anterior apărea pe sticlă la Star Matinal, din cadrul Antena Stars alături de Răzvan Botezatu.

În vara lui 2018, au părăsit postul TV, iar sursele Click! declarau că motivul ar consta în salarizarea lor. Astfel, Răzvan Botezatu și Raluca Dumitru anunțau pe conturile de socializare că vor pleca de la post. Totodată, aceștia le urau succes colegilor care urmau să preia emisiunea respectivă.

Postul Kanal D a confirmat prezenta fostei asistente in cadrul concursului
Postul Kanal D a confirmat prezenta fostei asistente in cadrul concursului

La mijloc nu a fost vorba despre demisie

Potrivit surselor din cadrul postului TV, de fapt era vorba despre o restructurare nicidecum despre o demisie, așa cum afirmau Răzvan și Raluca la acea vreme. La mijloc ar fi fost vorba despre neînțelegerile cu privire la salarizarea acestora.

“Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au povestit aceleaşi surse pentru Click!, în vara lui 2018.

Postul Kanal D a confirmat prezența fostei asistente în cadrul concursului. În urma confirmării, fanii emisiunii deja au început să facă ”pariuri” în mediul online. Raluca Dumitru este foarte activă în spațiul monden autohton, numărând foarte multe apariții în cadrul emisiunilor de la TV. Fosta asistentă a fost invitată să participe inclusiv la filmarea mai multor artiști consacrați din România printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus, arată Click!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI