Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea la Antena 3. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, postul TV începe schimbarea

Nicu Stan 05.02.2021, 11:32
Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea la Antena 3. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, postul TV începe schimbarea

S-a aflat ce se întâmplă cu Mihai Gâdea la Antena 3. Vestea i-a luat pe toți prin surprindere, postul TV începe schimbarea. Ce schimbări sunt anunțate, citiți în articolul de mai jos.

Ce se ântâmplă la Antena 3. Sunt anunțate schimbări la vârf

Ce se întâmplă cu Mihai Gâdea la Antena 3. Aceasta este vestea care i-a luat pe mulți prin surprindere. Sunt anunțate modificări la vârful postului de televiziune Antena 3.

Astfel, Adrian Ursu, directorul editorial al televiziunii, va ocupa de acum poziția de “Director executiv cu atribuții de dezvoltare”.

Mihai Gadea l-a mai usurat de atributii pe Adrian Ursu
Mihai Gadea l-a mai usurat de atributii pe Adrian Ursu

Adrian Ursu nu se mai ocupă de politica editorială de la Antena 3

Atribuțiile editoriale ale televiziunii Antena 3 vor fi preluate de Mihai Gâdea, director general Antena 3, care a și anunțat “o nouă structură în zona de conținut“.

Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susţină parteneriatele noastre internaţionale, voi gestiona direct atribuţiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conţinut”, a declarat Mihai Gâdea.

Schimbările de la Antena 3

Începând cu luna februarie, în structura de conducere a postului care este partener CNN, Adrian Ursu va ocupa poziţia de Director Executiv cu atribuţii de dezvoltare, vânzări şi proiecte speciale. De asemenea, Alin Romaşcan si Ela Ţane îşi vor continua atribuţiile de coordonare în domeniile Operaţional şi, respectiv, Administrare afaceri, ca și până acum.

De aici în colo, atribuţiile editoriale ale postului Antena 3 vor fi gestionate direct de Mihai Gâdea, în calitate de Preşedinte-Director General.

Ce funcție va avea Adrian Ursu

Adrian Ursu a fost numit director editorial al Intact Media Group în anul 2013, “funcție din care coordona politica editorială a instituţiilor media din grupul Intact şi va integra proiectele jurnalistice ale grupului atât în print, cât şi în televiziune, radio şi online“.

De asemenea, în 2019, când Antena 3 și redacția Observatorului dela Antena 1 s-au separat, Adrian Ursu a rămas la coordonarea editorială a televiziunii Antena 3.

Comunicatul Antena 3

Antena 3 a început anul 2021 cu incredere că va continua să facă diferenţa, cu planuri mari şi cu modificări în privinţa structurii de organizare.

Mihai Gâdea le-a transmis colegilor săi gândul cu care porneşte în acest an: Sunt convins că ştim cu toţii că putem să ne atingem obiectivele doar împreună. Echipa de conducere va lucra laolaltă astfel încât să ne bucurăm de recunoașterea publicului, de satisfacția reuşitelor profesionale și de atmosfera în care lucrăm, iar voi sunteţi cea mai bună echipa de jurnalişti din România!.

Proiectele de dezvoltare şi lansarea de noi linii de business sunt marile provocări pentru echipa Antena 3 în anul 2021.

Modificări spectaculoase şi consistente în structura de conţinut impun şi adaptări pe măsură în schema şi sistemul de lucru interne, pentru a spori eficienţa şi competitivitatea, dar şi pentru a permite alocarea de timp şi resurse noilor planuri.

În consecinţă, începând din această lună, în structura de conducere a postului partener CNN, Adrian Ursu va ocupa poziţia de Director Executiv cu atribuţii de dezvoltare, vânzări şi proiecte speciale, Alin Romaşcan si Ela Ţane îşi vor continua atribuţiile de coordonare în domeniile Operaţional şi, respectiv, Administrare afaceri. Atribuţiile editoriale vor fi gestionate direct de Mihai Gâdea, Preşedinte – Director General.

Pentru a pune în practică noua strategie editorială, adaptată să susţină parteneriatele noastre internaţionale, voi gestiona direct atribuţiile editoriale. Voi construi în scurtă vreme o nouă structură în zona de conţinut – a adăugat Mihai Gâdea.

Antena 3 este lider în categoria televiziunilor de ştiri. Conţinutul Antena 3 a primit atât recunoaşterea publicului, prin faptul că este alegerea numărul 1 a românilor la evenimentele importante, cât şi a specialiştilor, aşa cum arată premiile internaţionale şi naţionale primite. Parteneriatele internaţionale ale Antenei 3 sunt surse importante de inspiraţie în materie de inovaţie, bune practici şi credibilitate“, a anunțat Antena 3 printr-un comunicat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI