Salariul lui Mihai Gâdea la Antena 3. Are aproape dublu față de Mircea Badea

Rădulescu Valentin 09.04.2020, 14:46
Salariul lui Mihai Gâdea la Antena 3. Are aproape dublu față de Mircea Badea

Unul dintre vedetele postului tv Antena 3 are un salariu dublu, față de cel al lui Mircea Badea. Mihai Gâdea ocupă o funcție foarte importantă la postul tv și este una din ”emblemele” acestuia.

Salariul lui Mihai Gâdea la Antena 3

Antena 3 înregistrează printre cele mai mari audiențe , iar mulți s-au întrebat care este cel mai mare salariu acolo. Potrivit unor informații de pe bugetul.ro, Mihai Gâdea ar avea cel mai mare salariu. Realizatorul emisiunii ”Sinteza Zilei”, dar și director general al postului TV, încasează lunar, după calculele respective, o sumă de peste 15.000 de euro.

Mihai Gâdea își face apariția de multă vreme la Antena 3, fiind unul și dintre preferații patronului Dan Voiculescu. Înainte să își înceapă cariera, Gâdea a fost pastor adventist și absolvent al Facultății de Teologie Adventistă. Un alt salariu important l-ar avea Adrian Ursu, care este director editorial la Antena 3, acesta ar încasa în jur de 10.000 de euro pe lună, potrivit declarației de avere a soției sale.

Salariul lui Mihai Gâdea la Antena 3. Are aproape dublu față de de Mircea Badea
Salariul lui Mihai Gâdea la Antena 3. Are aproape dublu față de de Mircea Badea

Cât câștigă Mircea Badea?

Mircea Badea a dezvălui recent pe rețelele de socializare suma de tva pe care o plătește, fiind vorba de 8911 de lei. Potrivit unor calcule făcute de fani și internauți și dezvăluite de cancan.ro, acesta ar fi luat suma de 8.600 de euro net, pentru luna noiembrie a anului 2019. De astfel, suma respectivă ar putea varia în funcție de alte câștiguri separate.

Conform sumelor efectuate de mai multe site-uri, Mihai Gâdea ar câștiga aproape dublu, față de salariul lui Badea. Acesta este în prezent realizatorul emisiunii ”În gura presei”, difuzat pe Antena 3. Mircea Badea și-a început cariera în televiziune la mai multe posturi tv, unde obișnuia să prezinte emisiuni. Jurnalistul a debutat însă cu Tele 7 ABC, unde a fost descoperit de Mihai Tatulici și Jeana Gheorghiu.

Urmăriți Impact.ro și pe