Cum arătau rivalele Mihaela Rădulescu și Andreea Marin în adolescență, înainte să ajungă celebre. Imagini în premieră

Madlen Moraru 23.04.2020, 13:23
Cum arătau rivalele Mihaela Rădulescu și Andreea Marin în adolescență, înainte să ajungă celebre. Imagini în premieră

Rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin e una ce durează de foarte mulți ani. Pe cât sunt cele două dive de celebre, acestea ajunseseră în trecut să se evite și în cadrul evenimentelor mondene. Mulți dintre fanii lor și-ar putea aminti că acest fenomen al rivalității dintre ele datează din tinerețea celor două.

Așa arătau rivalele Mihaela Rădulescu și Andreea Marin în adolescență, înainte să ajungă celebre

Nu mulți români știu însă cum arătau rivalele Mihaela Rădulescu și Andreea Marin în adolescență, cu ceva vreme înainte să devină celebre. În perioada tinereții cele două erau aproape de nerecunoscut, în câteva imagini rare pe care le-au realizat în urmă cu mai bine de două decenii.

Cum arătau rivalele Mihaela Rădulescu și Andreea Marin în adolescență, înainte să ajungă celebre. Imagini în premieră
Andreea Marin și Mihaela Rădulescu se făceau remarcate în anii tinereții și prin vestimentația aparte

Divele din prezent arătau total diferit în perioada adolescenței și ambele aveau o vestimentație ce se făcea remarcată foarte repede. Atât Andreea Marin, cât și Mihaela Rădulescu purtau piese de îmbrăcăminte adecvate acelei perioade. Ambele vedete care au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Jr., ar fi devenit rivale și pentru că au concurat pentru inima cântărețului.

Vedetele au avut mai multe scandaluri ce au ajuns și în atenția publicului de la noi. Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au avut inclusiv un scandal legat de adopțiile de la distanță pe care Zâna Surprizelor le-a inițiat, cu mai mulți ani în urmă. Este cunoscut că fosta prezentatoare TV are doi copii adoptați de la distanță, un băiețel din China, și o fetiță din Nigeria.

Totodată, în anul 2012, cele două au acceptat să prezinte câte o emisiune, la același post TV, deținut la acea vreme de omul de afaceri Elan Schawartzenberg, adică fostul soț al Mihaelei Rădulescu.

“Dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa”, povestea, la acea vreme, Mihaela Rădulescu, într-un interviu, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe