Salarii la Nomasvello în România. Cât se câștigă în celebrul lanț de saloane

Daria Petrescu 04.03.2021, 10:20
Salarii la Nomasvello în România. Cât se câștigă în celebrul lanț de saloane

Nomasvello este un celebru lanț de saloane de înfrumusețare,  care în ultimii s-au dezvoltat desstul de mult pe piața din România. Există însă centre deschise și în Europa, America și America Latină, cu un succes la fel de mare. În cazul în care vrei să intri în echipa Nomasvello, trebuie să știi că salariile oferite de angajatori nu sunt cele mai ofertante. De altfel, de-a lungul timpului au existat mai multe recenzii negative făcute de cei care au trecut pragul saloanelor. Iată cât se câștigă în celebrul lanț de saloane:

Salarii la Nomasvello în România

Potrivit clasamentului efectuat de Asociatța Franchise Direct, brandul spaniol Nomasvello este una dintre cele mai profitabile francize din lume. Deși este considerat a fi o afacere de succes, salariile angajaților pot fi considerate extrem de mici, în comparație cu alte firme cunoscute. Astfel că:

-Un Agent Servicii Clienti are un  salariul lunar de 2000 de lei și tichete în valoare de 300 de lei pe lună. Nu sunt precizate alte bonusuri. DE asemenea, pentru acest salariu, angajatul trebuie să aibă experiență. Mai mult, el va avea un program de 8 ore.

-Un Specialist IPL / Cosmeticiană primește un salariu de 1065 lei lunar net, cu o experiență de până într-un an. De altfel, pare că experiența în acest domneiu nu prezintă un atuu, atunci când vine vorba despre salariul primit.

Potrivit site-ului undelucrăm.ro, nu sunt precizate alte locuri de muncă la saloanele Nomasvello, astfel că, daca vrei să te angajezi, trebuie să trimiți direct un CV.

8 ani experiență și peste 1200 de centre deschise

Brandul spaniol Nomasvello este una dintre cele mai profitabile francize din lume. În București, saloanele sunt extrem de cunoscute și apreciate de clienții care le-au trecut pragul. Serviciile oferite de angajați sunt de cele mai multe ori avantajoase, iar aceștia se poartă bine cu clientul.

„Avem o experiență de 8 ani și peste 1200 de centre deschise în Europa, America, America Latina. Conceptul Nomasvello este dedicat sectorului frumuseții și îngrijirii personale și este axat pe epilare definitivă cu lumina intens pulsata și fotorejuvenare.

În luna martie 2016 No+Vello și-a reiterat poziția de Lider Mondial în Terapii de Înfrumusețare cu IPL, fiind singurul brand din Top 100 Francize Mondiale care oferă servicii de îngrijire personală și ocupând locul 62 pe lista celor mai profitabile francize internațional”, este descrierea prezentată pe site-ul brandului.

Centrele în franciza No+Vello ofera servicii cautate pe piata, la un pret competitiv, în centre moderne si cochete

Ele sunt efectuate de specialiști în domeniu si asigura o profitabilitate maxima. Acest lucru,  în comparație cu cheltuielile minime, aferente conducerii unui asemenea business.

„Spre deosebire de alte afaceri, business-ul No+Vello este nișat pe segmentul de îngrijire personală cu tehnologii inovatoare, îndeosebi pe Epilare Definitiva cu Lumina Intens Pulsata (IPL). Specialiștii din toate centrele au absolvit training de specialitate și și-au insusit același protocol de lucru, agreat international. Experiența de 9 ani pe serviciile de Epilare Definitiva cu IPL și continuă îmbunătățire a aparaturii proprii, updatata de la an la an, a ajutat brandul să-și păstreze pozitia de lider și in 2015.

Ținând cont de cele de mai sus, putem spune ca afacerea No+Vello se potriveste oricui este pasionat (a) de frumos, care doreste sa devina antreprenor rapid și usor, făra a avea neaparat experiența de business”, au spus reprezentanții brandului.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe