A vrut să fie atrăgătoare, dar altceva a atras atenţia. Ce se vede în imaginea cu Loredana

Ioana Bucur, Alexandru Teodorescu 15.09.2021, 09:59
A vrut să fie atrăgătoare, dar altceva a atras atenţia. Ce se vede în imaginea cu Loredana

Loredana a comis-o, din nou, pe internet. Jurata „X factor” și-a dorit să facă o poză provocatoare, însă, nu și-a dat seama că un detaliu, destul de greu de trecut cu vederea, a stricat tot „peisajul”.

Cum a apărut Loredana pe Instagram

Loredana Groza a fost mereu una dintre cele mai excentrice artiste din showbiz-ul românesc. Nonconformistă, nu s-a aliniat niciodată vreunei „mode” sau vreunui „trend”, alegând mereu ținute spectaculoase, greu de uitat, dar și de imitat. În ultima vreme, stilul juratei „X Factor” s-a schimbat, aparițiile ei fiind din ce în ce mai provocatoare.

Vedeta Antena 1 împărtășește cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online cele mai frumoase momente din viața ei – clipe petrecute cu fiica ei, vacanțe, concerte. Din când în când, însă, Loredana postează și imagini sau înregistrări video din timpul antrenamentelor dificile pe care le face, de cele mai multe ori, supravegheată de un profesionist, pentru a se menține într-o formă de milioane, fără să fie nevoită să apeleze la intervenții chirurgicale, după cum susține.

Este evident că se simte excelent în propria piele, așa că nu ratează nicio ocazie să își etaleze rezultatele muncii din sala de fitness. S-a întâmplat recent, însă, de data asta, rezultatul nu a fost tocmai cel pe care și l-ar fi dorit artista. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți din mătase ce aparțin unui brand de lux și un tricou foarte scurt ce nu îi acoperea în totalitate bustul,, Loredana s-a lăsat fotografiată într-o ipostază ce se voia a fi provocatoare.

Un efect greu de obținut dacă ne uităm la decor: papucii roz din plastic sau cauciuc de sub ea, scaunul cu tapițerie ruptă, coșul de gunoi de la picioarele ei… În planul doi, o masă pe care stau îngrămădite recipiente de spray de păr, cutii, sticle goale și doze de suc. Pe jos, mocheta albastră este aproape acoperită cu cabluri încurcate.

A vrut să fie atrăgătoare, dar altceva a atras atenţia. Ce se vede în imaginea cu Loredana
Fotografia postată de Loredana

Chiar și în condițiile descrise, laudele nu au lipsit din secțiunea de comentarii: „Loredana , esti o Zeita a frumusetii….a iubirii si a intelepciunii!!!! Te ador si te respect”, „Esti si vei fi o femeie perfecta din orice punct de vedere de la voce pana la suflet Asa sa fi tot timpu Pana la 100 de ani sa ne bucuri cu vocea si sufletul tau minunat te pupam cu drag” – sunt câteva dintre mesajele admiratorilor.

Artista a făcut mărturisiri sincere despre viața amoroasă

În ciuda faptului că astăzi este o femeie care nu se sfiește să își dezvăluie trupul, în trecut Loredana era o tânără cuminte.

„Eu am fost întârziată cu sexul. Ca să o spun pe șleau, și maică-mea credea că cine știe, că eu o să fac vreo chestie. Voiam să-i zic, dar nu puteam că pe vremea aia nu puteai să vorbești nimic cu părinții. Mi se părea horror să vorbești ceva de sex sau că te-ai pupat, cum vorbește fii-mea cu mine acum – „Mama, m-am îndrăgostit de cutărică. Dar eu să îi zic mamei că-mi place de vreunul, mi se părea imposibil. Mă duceam la reuniuni sau la discotecă la Onești, că se duceau prietenele mele, dar nu mă interesau băieții”, a dezvăluit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe