S-a decis când va juca din nou Simona Halep, în Australia. Schimbare importantă la Gippsland Trophy

Nicu Stan 04.02.2021, 15:24
S-a decis când va juca din nou Simona Halep, în Australia. Schimbare importantă la Gippsland Trophy

S-a decis când va juca din nou Simona Halep, în Australia. Este schimbare importantă la Gippsland Trophy. Ce se întâmplă, citiți în articolul de mai jos.

Simona Halep-Ekaterina Alexandrova, WTA 500 de la Melbourne. Când va avea loc meciul care trebuia să se joace astăzi

S-a hotărât când va juca din nou, în Australia, Simona Halep. Este o schimbare importantă la Gippsland Trophy.

Sportiva noastră s-a calificat în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, după 6-2, 6-4 cu jucătoarea de tenis Laura Siegemund. Astfel, Simona Halep ar fi trebuit să joace joi cu Ekaterina Alexandrova pentru calificarea în careul de ași al turneului WTA 500 de la Melbourne, Australia.

Simona Halep este insotita in Australia de iubitul ei, Toni Iuruc
Simona Halep este insotita in Australia de iubitul ei, Toni Iuruc

Ce hotărâre au luat organizatorii turneului

Șefii turneelor premergătoare Australian Open 2021 au luat o decizie foarte importantă pentru întâlnirile ce vor avea loc la finalul acestei săptămâni.

Pentru că ziua de joi a fost pierdută din cauza apariției unui caz de coronavirus, care a dus la amânarea tuturor partidelor, organizatorii au hotărât ca la toate întâlnirile care ajung în decisiv să nu se mai joace un set clasic, ci un supertiebreak ca la dublu. Aici, cine ajunge primul la 10 va câștiga întâlnirea.

Programul pentru ziua de vineri

După ce organizatorul a anunțat că meciurile din cadrul turneelor premergătoare Australian Open vor fi reluate vineri, s-a dat publicității programul pentru ziua de vineri.

Partida dintre Simona Halep – Ekaterina Alexandrova, din sferturile de finală de la Gippsland Trophy, se va juca vineri, în jurul orei 09:00 (ora României), pe arena Margaret Court Arena. Meciul este al cincilea al zilei, iar jocurile vor începe la ora 01:00.

Când și unde joacă Irina Begu

Astfel, pe arena principală din Melbourne, în meciul cu numărul șapte, în jurul orei 13:00, Irina Begu se va confrunta cu Naomi Osaka. De asemenea, în proba de dublu de la Gippsland Trophy, româncele vor avea următorul program: Halep/Gvrilova – Buzărnescu/Cornet (terenul 3, după ce Simona va juca la simplu) și Niculescu/Țig – Blinkova/Kudermetova (terenul 7, în jurul orei 07.30).

Tot pe terenul numărul 7, în prima partidă a zilei de vineri, de la ora 02:00, în cadrul turneului Grampians Trophy, jucătoarea Sorana Cârstea o va întâlni în optimi pe Belinda Bencic.

De ce a fost oprit Gippsland Trophy joi

La proba de dublu a turneului masculin Murray River Open, Horia Tecău și Marcelo Melo vor evolua în optimi cu americanii Nicholas Monroe și Frances Tiafoe. Meciul va fi disputat pe terenul numărul 12, în jurul orei 07.00.

Turneul a fost dat peste cap după ce un angajat al hotelului Grant Hyatt a fost depistat pozitiv la coronavirus. Astfel toate meciurile de joi au fost amânate, iar toți cei care au intrat în contact cu angajatul au fost puși în izolare, indiferent că sunt sportivi sau alte persoane.

Urmăriți Impact.ro și pe