Simona Halep şi Toni Iuruc, surprinşi într-o ipostază nemaivăzută. Ce gest a făcut jucătoarea de tenis faţă de iubitul ei

Ana Anitoiu 03.02.2021, 17:27

Simona Halep şi Toni Iuruc au fost surprinşi într-o ipostază nemaivăzută, miercuri, înainte de meciul cu nemțoaica Laura Siegemund, din optimile de la Gippsland Trophy din Australia. Iată ce gest a făcut jucătoarea de tenis faţă de iubitul ei, chiar de față cu antrenorul Darren Cahill.

În ce ipostază nemaivăzută au fost surprinși Simona Halep și Toni Iuruc

Înainte de a o învinge pe Laura Siegemund, în vârstă de 32 de ani, locul 51 WTA, și de a se califica în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, locul 2 WTA, a făcut un gest haios față de iubitul ei, Toni Iuruc, în prezența antrenorului ei. Darren Cahill a privit totul amuzat.

Simona Halep a fost fotografiată în timp ce se dădea cu spray pentru protecție solară. Și, pentru că are grijă de iubitul ei, jucătoarea s-a hotărât să îl dea și pe el. La un moment dat, i-a dat cu un astfel de spray în ochi, în timp ce Darren Cahill se afla lângă ei.

Simona Halep si Toni Iuruc, surprinsi intr-o ipostaza nemaivazuta. Ce gest a facut jucatoarea de tenis fata de iubitul ei
Simona Halep, dandu-i cu spray de protectie solara in ochi lui Toni Iuruc

Simona Halep, despre Australian Open

După ce a ieșit victorioasă, scor 6-2, 6-4, Simona Halep a dezvăluit că își dorește o victorie la Australian Open, deși nu i se pare ușor de obținut. Jucătoarea de tenis a mai spus că trebuie să aibă încredere și să muncească mult.

”Sunt foarte fericită să fiu din nou aici. A trecut mult timp de când nu am mai jucat un meci oficial și apreciez munca depusă de fiecare pentru că știu cât de greu e. Vă mulțumesc și sunt fericită să fiu din nou aici”, a spus Simona Halep, după victoria din meciul cu Laura Siegemund.

Simona Halep, despre relația ei cu antrenorul Darren Cahill

În plus, Simona Halep a vorbit despre relația pe care o are cu antrenorul ei australian, Darren Cahill. Românca urmează să joace în sferturile de finală, joi, în jurul orei 06:00, cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, în vârstă de 26 de ani, locul 33 WTA, care a trecut de Iga Swiatek, scor 6-4, 6-2.

”Darren mă înțelege. Știe ce simt pe teren și de ce am nevoie înainte de meciuri. Cheia este comunicarea. Este blând, dar și dur în același timp. Nu este ușor să lucrez cu el, dar îi mulțumesc că e lângă mine mereu. Ce lucruri specifice Australiei am învățat de la el? «Hai să bem o bere» și «E și mâine o zi»”, a spus Simona Halep despre antrenorul ei.

Cu ce boală a fost diagnosticată Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că a fost diagnosticată cu o problemă de sănătate, în urmă cu aproximativ un deceniu. Mai exact, cu tendinită. Din cauza acestei afecțiuni, sportiva este nevoită să poarte orteze de mulți ani. Altfel, meciurile de tenis ar fi un calvar pentru ea.

”Atunci când merg am renunțat la ele pentru că vreau să se așeze tălpile și să mă simt și eu un pic mai comod, dar atunci când fac efort le folosesc în permanență. Mi-au echilibrat tot corpul. Înainte eram cu 1 – 1.5 la sută diferență, atunci când călcam de pe un picior pe celălalt, iar acum sunt la 0.1 – 0.2 la sută. Am progresat foarte mult în anii aceștia”, a spus Simona Halep pentru cei de la Asociația de Pediatrie, citată de as.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...