S-a aflat totul despre negocierile dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf. Ce condiție i s-a pus antrenorului pentru a se întoarce la FCSB

Andreea Grecu 18.07.2021, 20:50

Au avut loc negocieri intense între Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf. Abia acum s-a aflat care sunt condițiile pe care i le-a impus Becali lui Reghe pentru a se întoarce la FCSB.

Laurențiu Reghecampf se întoarce la FCSB?

După ce a rămas liber de contract după colaborarea cu Al Ahli, Laurentiu Reghecampf dorește să se întoarcă la FCSB. Acesta a purtat negocieri intense cu Gigi Becali, patronul FCSB. Acesta din urma i-ar fi impus condiții stricte lui Reghe pentru a-i antrena echipa.

Reghecampf a mai antrenat-o pe FCSB între anii 2012 – 2014 și 2015 – 2017. Alături de formația roș-albastră, antrenorul a reușit să câștige două titluri și o Supercupă a României, scrie playsport.ro.

Gigi Becali, condiții stricte pentru ca Laurențiu Reghecampf să revină la FCSB

După succesul avut în trecut de Reghe în antrenarea sportivilor FCSB, Gigi Becali ia în considerare reîntoarcerea antrenorului pe banca echipei.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au purtat deja negocieri în acest sens. Ba mai mult, se pare că Becali i-a impus antrenorului condiții dure pentru începerea unei noi colaborări cu FCSB.

Laurențiu Reghecampf este tentat să revină, pentru a treia oară, la cârma FCSB. După ce în trecut a avut rezultate notabile în cadrul echipei, Gigi Becali dorește să-l reprimească. Mai mult, Becali a declarat în repetate rânduri, în trecut, că ușa lui este deschisă oricând pentru Reghe.

S-a aflat totul despre negocierile dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf

Antrenorul a profitat de despărțirea de Al Ahli pentru a se reîntoarce la FCSB și a pornit negocierile cu Gigi Becali. Însă, potrivit informațiilor obținute de PlaySport.ro, lucrurile nu au decurs cum se aștepta. Pentru a-l reprimi la FCSB, Becali i-a impus o condiție mai puțin obișnuită, dar foarte clară: să îi pună pe masă certificatul de divorț!

Gigi Becali nu își dorește ca Laurențiu Reghecampf să mai aibă de a face cu Anamaria Prodan, susțin surse ale PlaySport.ro.

Becali neagă totul, declarând ca are antrenor la FCSB

Gigi Becali, finanțatorul FCSB a negat totul în stilul caracteristic, declarând că Dinu Todoran este antrenorul echipei.

„Măi, tată, dacă am antrenor, de ce întrebați? Todoran va fi antrenor până la finalul acestui campionat! Cel puțin până la începerea play-off-ului”, a spus Gigi Becali, pentru PRO TV.

Cu toate acestea, Becali i-ar fi spus lui Reghe că postul de antrenor FCSB poate fi al lui dacă divorțează de Anamaria Prodan și dovedește acest lucru prin acte, mai susțin surse ale playsport.ro.

Inima lui Laurențiu Reghecampf este la FCSB

FCSB este echipa de suflet a lui Laurențiu Reghecampf. Acesta nu s-a ferit niciodată să declare că își dorește să revină la Steaua și să-și arate admirația pentru această echipă.

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Steaua și la FCSB. Dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă. Atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua… Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat. Dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat. Pe care o iubești, o iubește toată lumea”, declara Laurențiu Reghecampf în urmă cu un an, la TV Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe