Carmen Harra, previziune despre ce se va întâmpla între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Vor divorţa sau nu?

Andrei Cezar 16.07.2021, 16:43
Carmen Harra, previziune despre ce se va întâmpla între Anamaria Prodan şi Reghecampf. Vor divorţa sau nu?

Carmen Harra tranșează subiectul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Clarvăzătoarea spune lucrurilor pe nume, fără ezitări și oferă un răspuns sigur la întrebarea: Vor divorța sau nu cei doi?

Carmen Harra, previziune despre ce se va întâmpla între Anamaria Prodan şi Reghecampf

În ultimele săptămâni, posibilul divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ținut primele pagini ale publicațiilor de scandal. S-a vehiculat în repetate rânduri varianta unui amantlâc, ce îl are pe fostul antrenor de la FCSB în prim-plan.

Mai mult decât atât, se pare că în scandalul eventualei despărțiri a celor doi ar fi fost implicate și nume grele din lumea interlopă. Informații privind amenințări cu toporul în miez de noapte, intimidări și alte tertipuri mafiote au condimentat și mai mult întreaga situație.

În repetate rânduri, Anamaria Prodan a afirmat că nu se pune problema niciunui divorț între ea și soțul ei. Cea mai recentă declarație de agest gen a fost făcută chiar din fața Direcției Naționale Anticorupție, acolo unde agentul a mers să dea declarații în calitate de martor într-un dosar ce vizează echipa Rapid.

Impresarul a spus răspicat, așa cum a mai făcut-o de alte câteva ori, că ”nu are bărbat de lăsat.”

Anamaria Prodan nu divorțează! Nu am spus că nu am bărbat de lăsat? Este matrița bărbatului perfect. Dacă cineva o să îmi facă o demonstrație că oriunde am ajuns, oriunde intru, în orice club, în orice restaurant, toată lumea spune: `Dar soțul era cu o femeie, dar soțul era cu o botoxată, spun `Unde? Ați văzut vreo fotografie vreodată?!`”, le-a spus Anamaria Prodan jurnaliștilor.

Carmen Harra, previziune despre ce se va intampla intre Anamaria Prodan si Reghecampf
Carmen Harra, previziune despre ce se va intampla intre Anamaria Prodan si Reghecampf

Harra: ”Problema între ei au fost banii”

Carmen Harra, clarvăzătoare cu ștate vechi și un etalon în branșa pe care o reprezintă, este de părere că mariajul soților Prodan-Reghecampf se află, de fapt, pe butuci.

„Vreau să spun că aceasta a fost o relație foarte bună, foarte compatibilă, foarte interesantă. Doi oameni care s-au iubit extraordinar de mult. Problema între ei au fost banii, prea multe obligații, prea multe afaceri în care e implicată, și atunci se deconectează unul de altul, după 12 ani și ceva de căsătorie. Pericolul unui divorț este iminent la ora actuală. Cel care provoacă acest divorț este el și nu ea. Este el, care de fapt în codul lui are două divorțuri”, a spus clarvăzătoarea la Antena 3.

Carmen Harra vorbește, totodată, și de o posibilă reconciliere, deși spune că se ”îndoiește” ca acest lucru să se întâmple.

„Probabil în următoarele luni s-ar putea să existe o reconciliere. Eu, din nefericire, mă cam îndoiesc. Aș vrea să vă spun că lucrurile vor merge foarte bine între ei. Asta ar fi un ideal. Momentul prin care trec acum este extrem de critic și din nefericire și în codificările lor divine acest divorț există. Să sperăm că nu o să se întâmple, dar mă îndoiesc”, a mai zis Harra.