S-a aflat de „mărul Discordiei” dintre Gina Pistol și Dana Budeanu. Ce au cele două vedete de împărțit. „M-am simțit vizată”

Badea Violeta 16.12.2022, 18:34

Gina Pistol a fost invitată, de curând, în podcastul „Lucruri Simple” de pe canalul de Youtube al lui Horia Brenciu. În cadrul acestuia, partenera de viață a lui Smiley a acceptat să vorbească despre mărul discordiei apărut între ea și celebrul designer de modă, Dana Budeanu. Iată ce a mărturisit prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”!

Gina Pistol, supărată pe Dana Budeanu? Ce a deranjat-o pe iubita lui Smiley

Dana Budeanu este cunoscută pentru criticile pe care le aduce la adresa stilului vestimentar al vedetelor. Însă, celebra creatoare de modă nu s-a rezumat doar la atât.

De-a lungul timpului, o mulțime de nume sonore s-au simțit deranjate de cele spuse de realizatoarea „Verdictului Politic”.  Printre acestea se numără şi Gina Pistol.

De curând, iubita lui Smiley a mărturisit că, la un moment dat, designerul de modă a făcut o postare și s-a simțit vizată. Până la urmă, însă, a trecut-o cu vederea. În prezent, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” are numai cuvinte de laudă la adresa Danei Budeanu.

„Dana Budeanu e simpatică, e o femeie foarte mișto, e smart. Are așa un umor… N-am fost eu de acord cu o chestie pe care poate nu a zis-o legată de mine…

Eram la început cu Andrei și a făcut ea o postare. M-am simțit vizată, dar este o femeie smart și simpatică”, a spus Gina Pistol, în podcastul lui Horia Brenciu.

Citește și Cum a început relația dintre Gina Pistol și Smiley. „A stat trei ore la mine”!

Gina Pistol
Gina Pistol

Cu cine o confundă fiica sa

În cadrul aceluiași podcast, vedeta a dezăluit amuzată că fiica sa, Josephine, o încurcă cu Delia. Ce-i drep, cele două au câteva trăsături asemănătoare. În plus, ambele au părul blond.

„Delia e foarte simpatică, îmi place de mor. Fii-mea când o vede pe Delia zice: mama! Zic: mama e aici lângă tine, ar vrea mama să cânte ca Delia. Și Loredana e simpatică”, a spus iubita lui Smiley.

Ce relație are cu cei trei jurați de la„ Chefi la cuțite”

Tot în cadrul discuției purtate cu Horia Brenciu, Gina Pistol a mărturisit cum se înțelege cu Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”.

„Cătălin mi-e ca un frate, e super om. E primul de care m-am apropiat, Florin mă ținea așa la distanță, mai făcea glume proaste, mai făceam și eu, dar când a văzut că sunt fată faină, s-a deschis în fața mea. Și Sorin tot așa, era mai la distanță”, a mai precizat vedeta.

Citește și Momente grele pentru Gina Pistol. Vedeta a recunoscut că are nevoie de terapie. „Trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...