Momente grele pentru Gina Pistol. Vedeta a recunoscut că are nevoie de terapie. „Trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine”

Badea Violeta 07.12.2022, 14:57

Gina Pistol trece prin momente grele. După ce a născut-o pe Josephine, vedeta s-a pus pe locul doi și s-a concentrat strict pe creșterea micuței. Acesteia i-a dedicat tot timpul din lume, însă acum recunoaște că nu i-a fost deloc ușor. Partenera de viață a lui Smiley a spus că are nevoie de terapie. Iată ce are de gând să facă începând de la anul!

Gina Pistol trece prin momente grele

Gina Pistol, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite”, trece prin momente extrem de grele după ce a născut-o pe Josephine. Iubita lui Smiley a recunoscut că nu s-a mai ocupat atât de mult de ea, concentrându-se strict pe creșterea micuței.

Începând de anul viitor, însă, vedeta are planuri mari. Gina Pistol spune că se va apuca de antrenamente, terapie și va avea mai multă grijă de ea.

„Eu credeam că sunt într-o formă bună față de cum eram înainte. Dar uitându-mă la mine… eram voinică. Gata! De la anul… mă apuc de antrenamente.

Am zis că nu îmi plac planuri de viitor, dar de la anul vreau să am mai multă grijă de mine. Eu ca să fiu așa cum mă știu oamenii trebuie să fiu un pic în echilibru cu tot ce este în jurul meu.

Ca să fiu o mamă bună, o iubită bună, o prietenă bună trebuie să fiu un pic în echilibru cu mine. Trebuie să mă apucă de sport, pentru că îmi face bine. Trebuie să fac și terapie. Vreau să călătoresc mai mult prin țară”, a spus Gina Pistol în urmă cu puțin timp pe Instagram.

Citește și Gestul neașteptat la care a recurs Gina Pistol într-o parcare. Iubita lui Smiley, surprinsă într-o ipostază bizară (Foto Exclusiv)!

Gina Pistol si fiica ei
Gina Pistol si fiica ei

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol

De curând, Smiley a publicat pe contul său de Instagram un videoclip cu mai multe imagini în care apare alături de mama fetiței sale, Gina Pistol. Pe fundalul imaginii curg versurile piesei „Promit” a lui Feli.

„Promit să fiu luna de pe cerul tău, Când simţi întuneric să luminez eu Să te iubesc, la bine şi rău, Să-te ajut să ţii drumul spre visul tău”.

Citește și Imaginea cu care Gina Pistol a făcut senzație. Rochia cu care a dat curs speculațiilor: “Ce mireasă frumoasă vei fi”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...