Cum a început relația dintre Gina Pistol și Smiley. „A stat trei ore la mine”

Ana Anitoiu 14.12.2022, 11:34

Gina Pistol a dezvăluit cum arată relația dintre ea și Smiley în prezent, dar și cum a început povestea lor de dragoste, în urmă cu aproximativ șapte ani, cu mult timp înainte de a avea o fiică împreună, Josephine, care în prezent are vârsta de un an.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley

Gina Pistol a dezvăluit unul dintre motivele pentru care relația ei cu Smiley continuă armonios de aproape șapte ani, ce se vor împlini în luna martie. Vedeta a spus că artistul este foarte matur și echilibrat și că ceea ce a apreciat cel mai mult la el a fost faptul că se împacă bine cu felul ei de-a fi.

„Eu mă cert cu pasiune, cu venă umflată. Andrei este foarte echilibrat, diplomat, atunci când ia o decizie stă și o gândește înainte. Eu sunt opusul lui. Dacă îmi vine să spun ceva, orice, nu contează că dau foc la ce-i în jurul meu, spun. (…)

Înainte să încep relația cu el, eram îndoielnică, mă întrebam dacă o să găsesc un om ca mine, simplu. Îmi doream să fie omul potrivit pentru mine, să fie un om bun, bun pentru mine.”, a spus Gina Pistol, în cadrul podcast-ului „Lucruri simple”.

Smiley si Gina Pistol

Gina Pistol, despre cum a început relația cu Smiley

De asemenea, Gina Pistol a vorbit despre cum a început relația cu Smiley. Prezentatoarea a povestit că la începutul relației cu Smiley vorbea cu el prin mesaje, trimițându-i bancuri și meme-uri cu care îl făcea să râdă.

La un moment dat, Gina Pistol i-a trimis lui Smiley o poză cu gomboți, iar el i-a răspuns că îi este poftă. Așa că a gătit singură acest desert pentru prima dată, pentru artist, cu prima ocazie pe care au avut-o, iar cu acel prilej, cântărețul a rămas trei ore la ea. Prezentatoarea a spus că acele prăjituri i-au reușit, chiar dacă nu le mai preparase niciodată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...