Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Cum arată bruneta fără pic de machiaj, de fapt

Stan Filon, Mihai Ianoși 24.05.2021, 10:33

Nicoleta Luciu este de nerecunoscut. Apreciată în trecut pentru frumusețea și, mai ales, naturalețea ei, vedeta a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare care a atras sute de mesaje. Cele mai multe însă o vor întrista pe fosta Miss România.

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut, după ce a postat o fotografie fără machiaj

Nicoleta Luciu a fost un nume greu în showbizz-ul din România. Anii au trecut, iar vedeta s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor, după ce s-a căsătorit. Frumoasa brunetă a plecat și din București și s-a stabilit alături de soțul său, omul de afaceri Szolt Csergo, la Miercurea Ciuc.

De ceva timp, Nicoleta Luciu a devenit mai activă pe rețelele de socializare, odată ce copiii săi au crescut. Zsolt Jr. are acum 12 ani, iar tripleţii Kevin, Kim şi Karoly au 9 ani. Vedeta ajunsă acum la 40 de ani a făcut eforturi mari să arate bine, însă a apelat la destul de multe operații estetice pentru asta.

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut, dupa ce a postat o fotografie fara machiaj
Nicoleta Luciu, de nerecunoscut, dupa ce a postat o fotografie fara machiaj

Nicoleta Luciu are 40 de ani și patru copii

Recent, vedeta ajunsă la vârsta de 40 de ani a postat o fotografie făcută imediat după un tratament de înfrumusețare. Nicoleta Luciu nu poartă deloc machiaj, iar fanii săi se pare că nu erau pregătiți să o vadă pe aceasta așa. Mesajele au curs râu, însă majoritatea o cam critică pe brunetă.

Cei care o urmăresc pe Instagram au criticat-o și au considerat că s-a schimbat total: „Nu te mai recunosc, păcat!”, „Ce frumoasă erai înainte! Nu cred ceea ce văd! E decizia ta, aveai totul!”, „Păcat că erai și ești încă frumoasă , sincer eu am 45 si arăt mult mai bine ca tine doar cu întreținerea unor creme de hidratare , protecție”, „Eu nu mai știu cine ești!”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au lăsat la fotografia postată de Nicoleta Luciu.

Au fost însă și câțiva fani înrăiți care au apreciat fotografia Nicoletei Luciu și chiar i-au spus că arată foarte bine și se menține la fel de frumoasă, ca înainte. Unii dintre aceștia au asemănat-o cu celebra Gigi Hadid.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...