S-a aflat cu cine se iubește Lidia Buble. E un actor celebru în Europa, cum s-au dat de gol cei doi

Ana Anitoiu 04.09.2021, 13:20

Lidia Buble s-a dat de gol. Cântăreața, care a păstrat discreția în privința vieții ei personale după ce s-a despărțit de Răzvan Simion, se iubește cu un actor celebru în Europa.

Cine este noul iubit al Lidiei Buble

De la despărțirea de Răzvan Simion, care are o nouă iubită, despre Lidia Buble s-a speculat că ar avea o relație ba cu artiști precum Cornel Ilie de la Vunk, alături de care a lansat piesa cu videoclip ”Vino, du-te”, Costi Ioniță, Cobra Tate, sau alte persoane din showbiz.

Însă, recent, Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, s-a dat de gol că, de fapt, se iubește cu actorul de origine cubaneză Harlys Becerra, în vârstă de 37 de ani. Bărbatul a interpretat rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”, produs de aceeași echipă care a semnat și ”La Casa de Papel”.

S-a aflat cu cine se iubeste Lidia Buble. E un actor celebru in Europa, cum s-au dat de gol cei doi
Harlys Becerra, actorul care ar fi noul iubit al Lidiei Buble

Cum s-au dat de gol Lidia Buble și noul ei iubit

Lidia Buble a apărut recent în brațele unui bărbat misterios, într-o vacanță în Ibiza. Deși nu i-a arătat chipul, multe persoane s-au prins că este vorba despre actorul Harlys Becerra.

În plus, cei doi au publicat fotografii din același loc, fiecare pe contul lui de Instagram și și-au dat multe like-uri reciproc. Mai mult, Harlys Becerra i-a dat dat un comentariu ”fierbinte” cântăreței la o imagine din vacanță. ”Mami”, i-a scris el, alăturând câțiva emoji în formă de flacără și de inimă.

La o altă fotografie în care Lidia Buble apare într-o ipostază senzuală, într-un costum de baie negru ce îi pune formele în valoare, Harlys Becerra i-a scris un comentariu similar, în limba spaniolă. ”Frumoasă”, a fost comentariul lui, cu același tip de emoji. Artista i-a răspuns cu un alt emoji prin care a lăsat să se înțeleagă că s-a rușinat.

Lidia Buble, despre operațiile estetice

Recent, Lidia Buble le-a spus fanilor ei că nu are nicio operație estetică și că nici n-are de gând să-și facă una prea curând, în ciuda faptului că unii o critică pentru că are ”nasul mare” sau pentru că nu își face implanturi mamare.

”Sunt atât de sexi cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte. L-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor.

Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi. Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”, a spus Lidia Buble, care a făcut echipă cu sora ei, Estera, la ”Asia Express”.