Lidia Buble, în lacrimi. Confesiunea pe care artista le-a făcut-o fanilor

Nicu Stan 12.05.2021, 13:54

Lidia Buble, în lacrimi. Confesiunea pe care artista le-a făcut-o fanilor și de care aceștia au fost profund impresionați. Ce s-a întâmplat, vedeți în articolul de mai jos.

Lidia Buble, în lacrimi pe rețeaua de socializare. Cine a făcut-0 pe cântăreață să plângă

Lidia Buble a plâns în fața fanilor ei de pe rețeaua de socializare. Cântăreața le-a făcut o confesiune prietenilor ei virtuali, moment în care a izbucnit în lacrimi. La rândul lor, fanii Lidiei Buble au fost profund impresionați de cele spuse de artistă.

Lidia Buble a plâns în fața fanilor săi după ce le-a dezvăluit acestora un aspect intim legat de familia ei.

Lidia Buble si nepotul ei
Lidia Buble si nepotul ei

De ce a plâns Lidia Buble, de fapt

Cei care au crezut că Lidia Buble a plâns de supărare s-au înșelat, cântăreața plâns pe într-un InstaStory de bucurie.

Lidiei Buble i s-a umplut chipul de lacrimi de fericire, mândră fiind de nepoțelul ei, Isaac. Acesta a făcut un gest incredibil pentru mama lui, sora Lieidi Buble, Estera, oferindu-i un cadou special. Cadoul special a cosntat în câteva versuri emoționante, precum și o fotografie cu el.

Lidia Buble își iubește nepotul ca pe propriul copil

Astfel, Lidia Buble, neavând copii, a dezvăluit că îl iubește pe fiul surorii sale, pe Isaac, la fel ca pe copilul ei. De asemenea, i-a transmis Esterei că este cea mai norocoasă mamă din lume.

”Vai, Esi, deci eu mor, ce ai primit de la Isac! Mor, efectiv mor. Vai… Deci copilul ăsta dacă era al meu, eu nu știu… Oricum e ca și al meu. Deci ești cea mai norocoasă mămică de pe pământ”, a spus Lidia Buble pe contul ei de Instagram, plângând de fericire.

Lidia Buble, mulțumită de cum arată

Pe de altă parte, Lidia Buble fiind una dintre cele mai frumoase vedete din România, fanii ei s-au întrebat mereu la ce operații estetice a apelat. Astfel, cu ceva vreme în urmă, Lidia Buble s-a hotărât să le spună adevărul tuturor celor care bănuiau așa ceva.

Le-a spus tuturor că nu are nicio intervenție estetică la activ și că este foarte mulțumită de forma nasului ei și cu mărimea bustului pe care o are.

Lidia Buble este în totalitate naturală

Nu am nici o operație estetică. Nimic. Sunt atât de sexy cu nasul ăsta mare. Imi dă o senzualitate aparte. L-aș face și mai mare dacă aș putea. Voi nu știți să apreciați creația lui Dumnezeu. Voi apreciați mai mult ce iese din mâinile doctorilor.

Tot ce este natural este sexy, frumos și elegant și orice mai vreți voi. Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”, a dezvăluit Lidia Buble pe rețeaua de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe