S-a aflat cel mai mare secret al emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Asta se întâmpla, de fapt, în culise (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 07.01.2021, 16:07
S-a aflat cel mai mare secret al emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Asta se întâmpla, de fapt, în culise (Exclusiv)

S-a aflat cel mai mare secret al emisiunilor cu Vulpița și Viorel. Asta se întâmpla, de fapt, în culise. Reporterii playtech.ro au aflat detalii inedite despre ce se întâmpla, de fapt, înainte de a începe telenovela soților Stegaru. Ce făceau, de fapt, Vulpița și Viorel înainte să se „certe” în fața publicului.

S-a aflat cel mai mare secret al emisiunilor cu Vulpița și Viorel

Nu există român care să nu-i cunoască pe soții Stegaru. Acum un an, în ianuarie 2020, Veronica Stegaru și soțul ei, Viorel, originari din Blăgești, au venit la Acces Direct pentru a-i face dreptate femeii, care a spus că fusese abuzată de câțiva băieți, în apropierea casei sale. Mai târziu, la detectorul de minciuni, a ieșit că Veronica nu a spus adevărul. Așa i-a revenit porecla de Vulpița, din cauza faptului că a reușit mereu să păcălească oamenii, cu ochii mari și sinceri în aparență, prin ignoranță și postura de victimă perfectă.

Chiar dacă Antena 1 a primit amenzi usturătoare din partea CNA-ului, din cauza serialului cu soții Stegaru, pe motiv că nu ar reprezenta cel mai optim exemplu moral pentru adolescenți, Vulpița și Viorel au adus un trafic uriaș trustului Intact, cu telenovela ai cărei protagoniști au fost timp de mai bine de nouă luni de zile. Reporterii playtech.ro au aflat, în exclusivitate, detalii despre ce se petrecea în culisele emisiunii, departe de ochii telespectatorilor. Se pare că cei doi nu întrebau nimic legat de scenariul emisiunii, iar când filmau se purtau foarte natural în fața camerelor de luat vederi, acesta fiind unul dintre motivele pentru care erau urmăriți, zilnic, de milioane de români.

„Nici Vulpiţa, şi nici Viorel nu întrebau prea multe legate de scenariul emisiunilor. Erau destul de tăcuţi, chiar şi la câteva luni după ce deveniseră cunoscuţi. Poate chiar timoraţi. Nu cereau sfatul nimănui, ascultau doar indicaţiile. Într-un fel, părea că le pasă doar de cameră. Cum se striga motor, deveneau alte persoane. Ei ştiau ce au de făcut, să-şi expună viaţa, şi au făcut uneori asta fără niciun fel de oprelişte, chiar şi spre surprinderea noastră”, ne-a dezvăluit unul dintre membrii echipei de filmare.”, au declarat surse din Antena 1 pentru playtech.ro.

Milioane de romani se uitau zilnic la emisiunea Acces Direct special pentru Vulpita si Viorel
Milioane de romani se uitau zilnic la emisiunea Acces Direct special pentru Vulpita si Viorel

Vulpița și Viorel au avut COVID-19

Contactată pentru a i se cere părerea cu privire la ce se întâmpla în spatele culiselor celui mai vizionat „serial” din pandemie, Mirela Vaida, prezentatoarea „Acces Direct” nu a dorit să comenteze asupra acestui subiect. La sfârșitul lunii iulie, Veronica și Viorel Stegaru au fost infectați cu noul coronavirus. Din acest motiv, filmările LIVE au fost sistate, iar producătorii emisiunii au decis să transmită câteva înregistrări mai vechi ale emisiunii, pentru a respecta distanțarea socială și prevenirea infectării cu Sars-Cov-2. a celorlalți.

Anunțul a fost făcut chiar de către gazda emisiunii „Acces Direct”, când Mirela Vaida a spus că Vulpița și Viorel au ieșit pozitivi la testarea pentru COVID-19 pentru colegii ei de trust de la „Observator”. De asemenea, moderatoarea TV a spus, atunci, că și-a făcut și ea testul COVID-19, care ar fi ieșit negativ.

Telenovela soților Stegaru a luat sfârșit în luna septembrie 2020, cînd însăși Mirela Vaida a făcut anunțul plecării celor doi înapoi la casa lor din Blăgești. Cei doi au devenit activi pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, acolo unde Veronica a anunțat că este însărcinată și așteaptă al doilea copil, care va veni pe lume în luna aprilie sau mai.

Urmăriți Impact.ro și pe