S-a aflat ce studii are Mihai Voropchievici. Îţi vei schimba părerea despre numerolog

Iancu Andreea, Adrian Dumitru 05.01.2022, 19:11
S-a aflat ce studii are Mihai Voropchievici. Îţi vei schimba părerea despre numerolog

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai apreciați numerologi români, însă puțini cunosc ce studii are, de fapt, specialistul. În timp ce părerile sale sunt ascultate de mulți telespectatori, care urmăresc aparițiile sale, alții s-au îndoit de faptul că Voropchievici ar avea cunoștințe concrete despre domeniul astrologiei și nu numai. Previziunile numerologului par să fie totuși fondate.

Ce studii are Mihai Voropchievici

De ani buni, numerologul Mihai Voropchievici este urmărit cu sufletul la gură de către telespectatorii Antena 1, acolo unde specialistul vorbește despre horoscop și previziuni astrale în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”. Acesta este extrem de apreciat de public, în timp ce unii mai sceptici nu au considerat întemeiate afirmațiile numerologului. Puțini știau că Mihai Voropchievici are totuși studii în domeniul astrologiei.

Se pare că mulți ani din viața sa i-a dedicat pentru a studia cifrele și semnele magice pentru fiecare zodie în parte. Astfel, Mihai Voropchievici a trecut prin mai multe noțiuni din astrologie, numerologie, chiromanție, cartomanție, dar și artele divinatorii. Totodată, anii de studiu l-au ajutat să publice o carte, denumită „Numerele, zodiile și sănătatea”. În cadrul acestei publicații, numerologul a făcut o legătură între numărul zilei de naștere și cum influențează aceasta destinul fiecărui om.

Ce studii are Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici

Numerologul este credincios, însă are și o superstiție nebănuită

Chiar dacă previziunile sale, pe care le obține cu ajutorul runelor, sunt în contradicție cu credința creștină, Mihai Voropchievici se consideră un om credincios. Acesta susține că este de acord că există Dumnezeu, nu contestă credința, însă nu este de acord cu comportamentul unor preoți.

Eu cred în Dumnezeu! Eu nu contest credința. Ceea ce contest sunt poate preoții. Sunt unii preoți cu har, alții… de dar. Pe aceștia din urmă îi contest, a mărturisit, la un moment dat, numerologul.

În plus, dincolo de credința în Dumnezeu, Voropchievici a recunoscut că are o superstiție de la care nu se abate niciodată. Numerologul a afirmat că nu calcă niciodată cu piciorul stâng pe podea, după ce se dă jos din pat dimineața.

Mihai Vorospchievici, previziuni despre anul 2022, în funcție de cifra destinului

Într-o ediție recentă a emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, numerologul a vorbit despre previziunile anului 2022, în funcție de cifra destinului. Acesta a oferit mai multe detalii pentru anumite grupuri de cifre. Află, așadar, ce te așteaptă în noul an.

Potrivit specialistului, cei care au cifra de destin 2, 4, 6, 8 și 3 o vor duce foarte bine în anul 2022. Cei care au cifra 3 la destin beneficiază de protecție divină. În plus, persoanele cu cifrele 3 și 9, au o dorință aprigă de neprevăzut, dar și de a face bani în afara țării. Numerologul le transmite acestora că riscurile nu ar trebui asumate în această perioadă.

De asemenea, în cazul celor cu cifre ale destinului pare, Mihai Voropchievici susține că aceștia nu ar trebui să plece din țară pentru bani pentru că nu vor reuși ce și-au propus. Previziunile numerologice pentru cifrele 1, 3, 5, 7, 9, intră în contradicție cu vibrația lui 6. Aceștia sunt puși în fața imposibilității de a lua decizii, fiind totodată individualiști și egoiști.

La capitolul dragoste, numerologul susține că acele cupluri care vor combina o cifră de destin pară cu una impară vor fi fericite. Pe de altă parte, cifrele impare de destin ar trebui să stea liniștite.

Stările de conflict care vor duce la despărțiri vor pleca de la cifrele de destin impare, pentru că ei au cerințele mari, în schimb, cele impare se vor plia pe cerințe. Pentru cei care au cifra de destin 6, va fi un an bun. Trebuie să te mulțumești întotdeauna cu bunul. Dacă vrei să fie excelent, s-ar putea să se strice. Dragostea trebuie monitorizată în acest an universal 6.

Pentru doamnele și domnișoarele care fac exces de dragoste. Mare atenție, aș zice. Este un an de făcut copii, nu de întreruperi de sarcină. Aveți grijă! Dacă încercați să faceți aceste lucruri, luați-vă măsurile de precauție înainte. Dacă dragoste nu e anul acesta, nimic nu e. Este anul în care trebuie să oferim și să primim dragoste, a mai spus numerologul, potrivit Antena 3.

Așadar, anul 2022 se anunță a fi unul care îmbină atât momente de bucurie și calm, dar și situații mai tensionate.

Urmăriți Impact.ro și pe