Mihai Voropchievici nu aduce veşti bune despre 2022. Care sunt previziunile numerologice pentru anul viitor

Ioana Bucur 28.12.2021, 09:28
Mihai Voropchievici nu aduce veşti bune despre 2022. Care sunt previziunile numerologice pentru anul viitor

Numărătoarea inversă până la noul an a ajuns aproape de final. După un 2021 ce a agitat apele pentru toate cele 12 semne ale zodiacului, speranțele pentru următoarea perioadă sunt mari. Din păcate, numerologul Mihai Voropchievici nu aduce vești bune despre 2022. Acesta a dezvăluit previziunile numerologice pentru anul viitor.

Mihai Voropchievici explică previziunile pentru 2022

Dacă am crezut că ne-a mers rău în 2o21, se pare că lucrurile nu vor sta deloc mai bine în anul următor. Invitat la Adevăruri Ascunse, Mihai Voropchievci a dezvăluit care sunt previziunile numerologice pentru anul viitor. Ne așteaptă 12 luni dificile, ce vor sta sub semnul fricii.

„Anul acesta ne-am aflat într-un an 5. După 5 vine 6, iar cifrele pare sunt foarte păcătoase pentru sănătate. Fluctuaţiile vor fi în continuare, cu nişte vârfuri pe 02.02.2022, 20.02.2022 şi 22.02.2022.

Anul acesta a fost an 5. 5 fiind neprevăzutul, 5 cu 6 nu se înţelege, pentru că 6 este mai mare ca el. Neprevăzutul îl pregăteşte cineva sub diferite forme: neglijenţa şi lipsa de conştiinţă. Noi trăim să prevenim. Prevenţia este primul factor la care noi nu avem acces”, a explicat numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Se pare că anul ce urmează ne va aduce multe semnale de alarmă la capitolul sănătate, iar cel mai mare dușman ne va fi frica: frica de îmbolnăvire, iar înșiruirea cifrei 2, număr considerat nefast, ne va amplifica aceste emoții.

„Numerologic este o înşiruire de mulţi de doi, cifre nefaste, cifre dure. Duritatea lui doi amplifică nişte lucruri.

Factorul disctructiv este frica. Nu frica de moarte, frica de îmbolnăvire. Cu cât îţi este mai frică de îmbolnăvire şi o alimentezi în permanenţă, nagativismul pe care ţi-l inoculează, distruge”, a mai spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici nu aduce veşti bune despre 2022
Mihai Voropchievici

„Dacă gândeşti numai la rău, îl atragi în viaţa ta”

Potrivit numerologului, luna februaria va fi una extrem de dificilă. În noul an, atenția ne va fi ațintită și asupra familiei sau persoanei dragi.

„Pe plan universal, anul 6, prin excelenţă, este anul familiei, anul interesului pentru cel de lângă tine. Preocuparea tuturor în toată lumea va fi să-şi protejeze membrii familiei, să-şi protejeze familia.

Automat familia fiind această ţară. Guvernanţii ar trebui să fie mama şi tata, care protejeză familia. De ei depinde cum va fi anul 6. Dacă sunt delăsători, sunt dezbinaţi, nu cad la un consens. Nu există o uniune, nişte păreri plauzibile şi nişte decizii.”

2022 va fi și un an al deciziilor, vorbim despre despărțiri, căsătorii sau apariția unei persoane noi în viața noastră.

„Mai sunt şi factori externi care intervin într-un an 6. Acesta este anul când noi trebuie să ne redresăm, anul viitor se vor oferi mai multe locuri de muncă, foarte multe oportunităţi.

Indecizia nu mai poate avea loc într-un an 6, iar 6 automat va avea colaborări şi cu parteneri din exterior. În primul rând, multe ajutoare care vor veni.

Un an 6 este un an de linişte, există factori destabilizatori”, a adăugat numerologul Mihai Voropchievici.

În concluzie, numerologul a subliniat că, în 2022, trebuie să punem preț mai mult ca oricând pe sănătate și parteneriate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...