S-a aflat ce a făcut soția lui Bogdan Stanoevici când a auzit că acesta este pe moarte. Momente tulburătoare povestite de apropiații actorului (Exclusiv)

Iancu Andreea 19.01.2021, 19:48
S-a aflat ce a făcut soția lui Bogdan Stanoevici când a auzit că acesta este pe moarte. Momente tulburătoare povestite de apropiații actorului (Exclusiv)

Vestea că Bogdan Stanoevici a trecut la cele sfinte a venit ca un fulger pentru membrii familiei sale, dar și pentru cei care l-au cunoscut pe actorul și politicianul român. Deși nu s-a afișat în public cu povestea sa de viață, Bogdan Stanoevici fusese căsătorit cu o femeie, care locuiește în prezent în Franța. Soția lui Bogdan Stanoevici a reacționat imediat când a auzit că fostul său partener este pe moarte.

Soția lui Bogdan Stanoevici, alături de actor în ultimele clipe de viață

Puțini cunosc faptul că Bogdan Stanoevici avea o parte dintre membrii familiei sale în Franța. Acesta nu a vorbit despre fosta soție, femeia care i-a dăruit totuși un copil. Între cei doi foști soți nu a fost vorba despre dragoste, însă prietenia și respectul pe care și l-au purtat unul altuia a putut fi observat în momentele dificile, precum cel în care actorul a fost greu încercat de boală. Șapte ani au petrecut împreună cei doi, dar chiar și după divorț au păstrat o relația civilizată.

Am cunoscut-o pe soția mea, care locuia în Franța. Nu era dragoste între noi, devenisem doar amici. Ne-am căsătorit, dar între timp am stat împreună șapte ani! Și după divorț am păstrat o relație frumoasă, povestea în urmă cu mai mult timp Stanoevici.

Astfel, în ciuda divorțului, fosta parteneră de viață a lui Stanoevici a ales să fie alături de actor. Atunci când a aflat că acesta se află pe patul de spital, femeia a decis să îi fie alături și să îl susțină.

Fosta lui soție, din Franța, a venit într-un suflet în România, ca să îi fie alături lui Bogdan, la spital, în ultimele lui clipe de viață. Spera să-și revină, dar nu s-a mai putut face nimic. Și fiul lor a ajuns, în mare secret, în țară, pentru a-și lua adio de la părintele pe care l-a idolatrizat, conform playtech.ro.

Actorul a decedat în data de 12 ianuarie 2021 și a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești
Actorul a decedat în data de 12 ianuarie 2021 și a fost incinerat la Crematoriul Vitan Bârzești

Actorul avea un fiu în Franța

Bogdan Stanoevici a locuit timp de 22 de ani în Franța, însă nu a simțit că se află în locul potrivit. Totuși, un lucru i-a provocat bucurie deplină lui Bogdan Stanoevici, care era extrem de mândru de fiul său, Louka. Regretatul actor a decis să îi dea un exemplu bun băiatului său și a ales să se întoarcă în țara natală pentru a face ceea ce îi place, aducând beneficii României prin activitatea sa.

Bogdan își adora copilul, pe Louka. Băiatul are 19 ani și studiază Artele, în Franța. El și mama lui au dorit să ia urna cu cenușă în Franța, pentru că în România nu pot veni prea des, a dezvăluit aceeași sursă, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...