VIDEO EXCLUSIV

Ruby, primele declarații despre relația dintre ea și Shift: “În ziua respectivă veneam amândoi de la…” VIDEO EXCLUSIV

Oana Pascaru 23.07.2021, 16:09
Ruby, primele declarații despre relația dintre ea și Shift: “În ziua respectivă veneam amândoi de la…” VIDEO EXCLUSIV

Ruby, primele declarații despre relația dintre ea și Shift. Ruby este una dintre cele mai senzuale cântărețe din showbiz-ul românesc, cu mare lipici la bărbați. Bomba sexy pare însă este destul de constantă când vine vorba de o relație amoroasă. Până la vârsta de 32 de ani, câți are în prezent, diva a avut doar două relații mediatizate.

Ruby, primele declarații despre relația dintre ea și Shift

Aflată însă într-o relație de șapte ani cu dansatorul său, Robert, aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi în compania lui Shift. Ruby lămurește acum toate speculațiile ce s-au făcut, potrivit cărora între ea și Shift ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Prezentă la un eveniment monden, Ruby a stat de vorbă cu reporterii de la Impact.ro și le-a spus ce legătură “ascunsă” este între ea și colegul de echipă a lui Connect-R de la “Asia Express”. Vedeta a negat cu această ocazie toate zvonurile cum că între ea și Shfit ar fi mai mult decât o relație de prietenie.

Aproprieri interzise, nicidecum. Shift este fratele meu! L-am sunat înainte să vin aici și i-am zis:  . El lucra chiar la o piesă de-a mea. Și mi-a răspuns: Rubino, muzica înainte de toate. Shift este fratele meu și în ziua respectivă veneam amândoi de la dentistul nostru.

Ruby, primele declaratii despre relatia dintre ea si Shift
Ruby si iubitul ei, Robert

Are zile când nu mănâncă deloc

De asemenea, diva ne-a povestit și cum reușește ea să se mențină mereu în formă, dar și ce planuri și proiecte are în viitorul apropiat având în vedere perioada dificilă cu care ne confruntăm și acum din cauza pandemiei.

De vreo săptămână, două, fac câte zece – douăzeci de minute de sport în fiecare zi. Însă, am noroc că așa am gena, nu prea pun pe mine, deși încerc. Nu mănânc neapărat în fiecare zi, sunt și zile în care nu mănânc din cauza programului, din cauza stresului și a agitației, dar recuperez după aceea la o zi două după. Nu am un program stabil de mese, din păcate.

Două săptămâni în Republica Dominicană

În prezent, Ruby își pregătește bagajele întrucât, la finele acestei luni, ea va pleca pentru două săptămâni în Republica Dominicană.

Urmează să plec în Dominicană acum, la sfârșitul lunii, să filmez trei – patru videoclipuri. Voi petrece acolo în jur de două săptămâni. Proiectele pentru mine sunt întotdeauna muzicale, merg în studio, lucrez la muzică nouă, filmez piese noiși sunt tare încântată să fac acest lucru pentru că asta este ceea ce iubesc, ne-a mai spus aceasta.

https://youtu.be/zRx2bwcOP0w

Iubitul lui Ruby a fost dansatorul ei și se iubesc de șase ani

E frumoasă, talentată, sexy și îl are pe vino-ncoa! Astea sunt câteva dintre motivele pentru care Ana Claudia Grigore, zisă și Ruby, este una dintre cele mai admirate și curtate femei din România. Cu formele ei sculptate și trupul de felină, bruneta a reușit, mereu, să atragă privirile domnilor ca un magnet și, binențeles, să fie curtată de reprezentanții sexului tare.

În ciuda imaginii ei de femme-fatale, cântăreața este o fată modestă și cuminte, care a avut numai două relații mari și late, până acum. În prezent, Ruby se iubește cu Robert, dansatorul ei din trupă, cel cu care a făcut echipă în al doilea sezon „Asia Express”, unde au ajuns până în finală. Relația lor a făcut deliciul fanilor și al telespectatorilor, de fiecare dată când se tachinau în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe