Ruby a dezvăluit, în sfârșit, de ce nu vrea să se mărite. ”Eu mi-am ales traiectoria în viață”

Ana Anitoiu 10.05.2021, 20:39

Ruby a dezvăluit, în sfârșit, de ce nu vrea să se mărite. Cântăreața în vârstă de 32 de ani este una dintre cele mai frumoase artiste din România și are o relație de șapte ani cu iubitul ei alături de care a participat la ”Asia Express”, dar încă nu se gândește la căsătorie. Vedeta a explicat motivul.

De câte ori a iubit Ruby

În ciuda faptului că este foarte atrăgătoare, cântăreața, al cărei nume real este Ana Claudia Grigore, a avut doar două relații amoroase, ambele de lungă durată. Prima a fost cea cu managerul ei, Cristian Oxi Constantin. Cei doi au devenit un cuplu pe vremea când ea avea doar 17 ani. Despărțirea a venit după șase ani, când Ruby a anunțat că vor continua să colaboreze și a precizat că datorită lui funcționează lucrurile în cariera ei.

Apoi, în urmă cu șapte ani, Ruby a început o relație cu Robert, dansator în trupa sa. Cei doi sunt și acum împreună și au apărut în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express” de la Antena 1. Cântăreața s-a dat de gol atunci cu faptul că este geloasă și că îi este greu să nu se simtă deranjată atunci când alte femei se apropie de partenerul ei.

Ruby a dezvaluit, in sfarsit, de ce nu vrea sa se marite
Ruby

Ruby a dezvăluit de ce nu vrea să se mărite

Cântăreața a dezvăluit pentru Playtech.ro care este motivul pentru care deocamdată nu vrea să se mărite sau să facă un copil, în ciuda faptului că are o relație stabilă cu Robert. Ruby a explicat că și-a imaginat viața într-un anumit fel și că în acest moment, pentru ea este important să se concentreze pe carieră.

“Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim. Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față. Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează”, ne-a explicat artista.

Ruby a mâncat din gunoaie

În ultima vreme Ruby a slăbit foarte mult, pentru că a trecut printr-o perioadă solicitantă, în care a lucrat la un nou proiect muzical. De altfel, cântăreața este obișnuită cu condițiile vitrege. Dacă în ”Asia Express” întreba pe unde apuca despre cartofi prăjiți cu brânză, la ”Survivor România” a suferit de foame atât de tare încât a fost dispusă chiar să mănânce din gunoaie. Vezi AICI cum arăta Ruby înainte de a deveni vedetă!

”Ăștia se uitau la mine și îmi ziceau să mă potolesc. Eu m-am dus direct țintită pe sac, l-am deschis, am văzut o casoletă cu un orez care avusese un sos și mi se umpleau ochii de lacrimi, pentru că a fost un moment atât de fericit pentru mine. În momentul în care am ținut în mână casoleta aia am simțit că am fentat tot sistemul, am câștigat, eram deja în finală. Colegii ziceau ești nebună, cum să mănânci din gunoi, uite cât a stat în soare, cine știe de când e aici, cine știe cine a mâncat din ea. Eu zic, bă sunteți nebuni la cap, suntem morți de foame. Am băgat cu mâna talentat”, a povestit Ruby care a suferit de foame și în ”Asia Express”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...