Ruby, despre marele regret de la Asia Express. Nu a mai spus asta până acum: „Gândeam cu sufletul, asta m-a costat”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 26.05.2021, 22:13

Ruby a dezvăluit care este marele ei regret de la ediția Asia Express la care a participat alături de partenerul ei și la finalul căreia a ratat trofeul și marele premiu în valoare de 30.000 de euro, în faţa echipei formate din CRBL și Oase. Artista nu a mai spus asta până acum.

Care este marele regret pe care îl are Ruby legat de Asia Express

Ruby, pe numele ei adevărat Ana Claudia Grigore, a dezvăluit că a avut un sfat important pentru prietenii ei Connect-R și Shift, care vor participa în noul sezon ”Asia Express”. Cu această ocazie, artista a divulgat și care este cel mai mare regret al ei cu privire la competiția de la Antena 1 pe care a fost cât pe ce să o câștige.

“Am fost o mare fraieră, în urmă cu doi ani, când m-am înscris şi am participat la competiţia de la Antena 1. Ei bine, marea mea greşeală a constat în faptul că nu am realizat atunci că totul e un concurs şi că, de fapt, ceea ce contează e doar pielea ta. Ar fi trebuit să-i votez pentru eliminare, cu sufletul împăcat, pe oricare dintre contracandidaţii mei, în special pe CRBL şi pe Oase. Dar eu aveam mereu un nod în gât şi o strângere la stomac în fiecare zi când trebuia să votez. Mă gândeam cu sufletul, iar asta m-a costat.

Acesta a fost sfatul pe care l-am dat prietenilor mei, Connect-R şi Shift, cei care au intrat anul acesta în luptă. Le-am spus doar atât: «Băieţi, votaţi-i şi daţi-i afară din concurs pe rivali. Nu contează ce nume poartă. Voi trebuie să vă întoarceţi acasă cât mai târziu. Vă ţin pumnii!»”, a spus Ruby, pentru redacția Playtech-Impact.ro.

Ruby, despre marele regret de la Asia Express
Ruby si iub itul ei, la Asia Express

Cel mai mare reproș pe care l-a primit vreodată Ruby

De asemenea, Ruby a povestit că cel mai mare reproș pe care l-a primit vreodată are legătură cu emisiunea ”Asia Express”. Mai exact, cântăreața se afla în cadrul competiției, în India, când o femeie la care a apelat pentru un loc în care să doarmă i-a atras atenția că era îmbrăcată sumar. Artista își amintește și acum că a rămas fără replică în acel moment.

”Glumind, aş spune că am fost sumar îmbrăcat mai toată viaţa mea, iar stilul meu vestimentar e unul cu totul special. Dar ce-i puteam explica acelei doamne? Mai nimic, aşa că am tăcut, dar nici felul de a mă îmbrăca nu mi l-am schimbat. Şi nici nu am de gând s-o fac, vreodată!”, a spus Ruby.

În noua ediție ”Asia Express”, prezentată de Irina Fodor, traseul concurenților va încpe din Turcia și va continua cu Georgia şi Azerbaidjan, dar va include și unele destinații surpriză. Perechile de vedete care vor participa, în afară de Connect-R și Shift, sunt: Lidia Bluble și sora ei, Estera; Mihai și Elwira Petre; Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța; Cuza și Emy, de la Noaptea Târziu; Cosmin Natanticu și soția lui Eliza; Alexandra Ungureanu alături de mama ei; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; și Lorelei și Zarug, ultimele două fiind nume celebre din zona digitală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...