Roxana și Andrei de la Survivor formează un cuplu? Dezvăluirile făcute de finalistul din Republica Dominicană: ‘Trebuie să recunosc’

Badea Violeta 14.07.2021, 17:42
Roxana și Andrei de la Survivor formează un cuplu? Dezvăluirile făcute de finalistul din Republica Dominicană: ‘Trebuie să recunosc’

Roxana și Andrei de la Survivor formează un cuplu? Survivor România 2021 s-a terminat, dar competiția le-a schimbat viața complet anumitor concurenți. Mulți fani se întreabă dacă Roxana și Andrei de la Survivor formează un cuplu, deoarece apropierea dintre ei era evidentă. Iată dezvăluirile făcute de finalistul din Republica Dominicană: ‘Trebuie să recunosc’!

Roxana și Andrei de la Survivor formează un cuplu

Andrei Dascălu a fost unul dintre finaliștii Survivor România 2021. „The Boom”, așa cum este cunoscut în lumea boxului, a dovedit că este talentat și poate face față cu succes traseelor extrem de dificile. De asemenea, fostul războinic s-a adaptat perfect în jungla Dominicană și a demonstrat că și-a meritat locul în marea finală.

Andrei s-a luptat cu Zannidache pentru marele trofeu de la Survivor România 2021, dar faimosul a reușit să adune mai multe voturi din partea telespectatorilor. Mulți au spus că războinicul trebuia să fie declarat marele câștigător, deoarece a reușit să câștige două colane de imunitate consecutive în semifinala și finala sezonului 2 Survivor România.

Chiar dacă nu i-a luat fața lui Zannidache, Andrei Dascălu a ieșit de trei ori favoritul publicului echipei albastre și a demonstrat că poate ajunge un mare sportiv. De asemenea, finalistul a declarat de nenumărate ori că acela este marele său vis.

După ce a revenit în România, Andrei Dascălu a fost primit cu aplauze, felicitări și sute de susținători și-au făcut prezența la aeroport. Astăzi, 14 iulie, The Boom a vorbit în exclusivitate despre experiența pe care a trăit-o Survivor România 2021. Finalistul competiției a dezvăluit la emisiunea „Teo Show” ce s-a întâmplat între ea și o fostă concurentă. A recunoscut totul!

Dezvaluirile facute de finalistul din Republica Dominicana
Dezvaluirile facute de finalistul din Republica Dominicana

Dezvăluirile făcute de finalistul din Republica Dominicană: ‘Trebuie să recunosc’

Andrei Dascălu a povestit cât de bine s-a înțeles cu fosta războinică, Roxana Ghiță. Finalistul a descris-o în termeni foarte frumoși, a recunoscut că s-au sărutat atunci când camerele erau oprite, dar a precizat că nu formează un cuplu.

„Sincer m-am înțeles bine cu Starlin, Roxana și Marius. La început când simțeam să spun ceva, cuiva… mereu vorbeam cu ea și simțeam așa o calmitate”, a spus Andrei despre Roxana.

Se pare că Andrei și Roxana au o relație destul de apropiată, iar între cei doi ar putea fi mai mult decât o prietenie. După ce Roxana Ghiță a recunoscut că s-au sărutat în spatele camerelor de filmare, acum a venit rândul finalistului să recunoască acest lucru.

„Andrei: Dacă ea a recunoscut ce să mai…trebuie să recunosc și eu.

Teo: Se va întampla ceva? O să o cauți?

Andrei: Noi încă păstrăm legatura. Vorbim, dar nu știu…nu am stat să vorbim despre asta. Pur și simplu suntem prieteni, suntem foarte buni prieteni. Ce planuri va avea Dumnezeu cu noi…nu știu.”, a spus Andrei, la „Teo Show”.

Urmăriți Impact.ro și pe