Mesajul lui Dan Pavel după ce Zannidache a câștigat Survivor România 2021

Emanuela Pană 11.07.2021, 01:27
Mesajul lui Dan Pavel după ce Zannidache a câștigat Survivor România 2021

Competiția Survivor România 2021, sezonul 2, și-a aflat marele câștigător! Numele lui este Zannidache. El se va întoarce în România cu premiul de 50.000 de euro și cu onoarea de a câștiga cel mai urmărit reality-show din România, la ora actuală. Vezi mesajul pe care l-a transmis Daniel Pavel, după ce Zannidache a câștigat Survivor România 2021.

Mesajul lui Dan Pavel, după ce Zannidache a câștigat Survivor România 2021

Sezonul 2 al celui mai urmărit reality-show – Survivor România 2021 – a ajuns la final! Câștigătorul competiției din Republica Dominicană este nimeni altul decât Zannidache care va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro și titul de „supraviețuitor“.

După o ediție marcată de emoții uriașe, tensiune, dar și clipe dificile pe traseu, publicul și-a desemnat câștigătorul. Zannidache a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, care l-au susținut, de altfel, pe tot parcursul competiției din Dominicană.

”Felicitări lui Zannidache, de-abia acum pentru el începe visul. El și-a dorit cel mai mult. Mă bucur mult pentru el, acum puteți să-l luați în brațe. Premiul e unul superb, făcut din metale foarte frumoase, ca și el, ca să glumesc așa. Zanni e un băiat senzațional, nu știu dacă era cineva care merita mai mult decât el să ia acest trofeu. Acum va avea și banii să fac tot ceea ce își dorește”, au fost primele cuvinte ale lui Dan Pavel după ce a anunțat câștigătorul Survivor România 2021.

Zannidache a câștigat prin votul publicului în finală. Imediat ce Dan Pavel a anunțat că el este campionul Survivor, protejatul lui Alex Velea a fost purtat pe brațe de colegii săi din echipa Faimoșilor care veniseră să-l susțină în Republica Dominicană.

 

Urmăriți Impact.ro și pe