Roxana Nemeș, înșelată? Prima reacție a soțului vedetei după ce ar fi fost prins cu amanta

Andra Daoud 03.08.2022, 20:21
Roxana Nemeș, înșelată? Prima reacție a soțului vedetei după ce ar fi fost prins cu amanta

Roxana Nemeș trece prin momente dificile, după ce în spațiul public au apărut fotografii cu soțul ei în compania altei femei. Călin Hagimă a fost surprins acasă la Ioana Popescu și, după apariția fotografiilor, bărbatul a venit cu o explicație în legătură cu imaginile compromițătoare. Cum se apără soțul artistei, în fața acuzațiilor de infidelitate.

Soțul Roxanei Nemeș, bănuit de infidelitate

Roxana Nemeș, care este implicată în această perioadă într-un proiect de televiziune, trece prin momente neplăcute pe plan personal. Soțul artistei este prins în mijlocul unui scandal de infidelitate, după ce paparazzii Cancan.ro l-au surprins acasă la Ioana Popescu, cea supranumită în peisajul monden „devoratoarea de fotbaliști”.

În timp ce aceasta din urmă a încercat să nege orice legătură cu soțul Roxanei, spunând că afaceristul îi este „văr”, soția care se presupune că a fost înșelată se concentrează asupra proiectului Splash! Vedete la apă, unde este concurentă. La rândul său, soțul acuzat de infidelitate a venit cu o primă explicație pentru imaginile apărute în spațiul public. Contactat de reporterii Playtech.ro, Călin Hagimă a declarat:

„Nu am o relație amoroasă cu doamna. A fost o vizită profesională fără conotații sexuale”, a spus soțul Roxanei Nemeș, în exclusivitate pentru Playtech.

Roxana Nemes, inselata. Prima reactie a sotului vedetei dupa ce ar fi fost prins cu amanta
Roxana Nemes si sotul ei, Calin Hagima

Roxana Nemeș și soțul ei au planuri de viitor

Artista și Călin Hagimă s-au căsătorit anul trecut și totul părea că este perfect între ei. Cei doi urmează să se mute anul viitor în casă nouă și au investit într-o vilă în zona Băneasa, care încă nu este finalizată. Cei doi au și planuri de a-și mări familia, după cum declara Roxana Nemeș în urmă cu ceva timp, la Teo Show.

„E foarte important să fim o echipă. Doar aşa se poate, în opinia mea. Am scris o piesă pentru soţul meu, este povestea noastră de iubire. Noi ne cunoaştem de ceva vreme, dar abia după vreun an şi jumătate am decis să fim împreună. Viaţa a vrut să fie aşa!

El a venit exact când şi cum a trebuit. Cununia noastră a fost ceva spontan, am făcut asta pentru că am simţit amândoi. Nu simt că s-a schimbat ceva între noi, suntem foarte fericiţi, a fost o petrecere superbă, lumea s-a distrat de minune. A fost foarte frumos!

Ne-am dorit discreţie, am vrut să fie o petrecere cu prietenii apropiaţi şi familie. Sunt bucuriile noastre! Nu m-a întrebat nimeni când fac un copil, părinţii mei ştiu că noi lucrăm la treaba asta. Ne dorim foarte mult un copil. O să facem şi nuntă mare în curând. Şi Doamne Ajută să vină şi bebe, mă rog mereu!”, a declarat Roxana Nemes, la scurt timp după nuntă.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe