Hotărârea luată de Roxana Nemeș la 33 de ani. Puţine vedete mai fac asta EXCLUSIV

Andreea Archip 17.07.2022, 09:00

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagimă, așteaptă finalizarea vilei achiziționată la roșu, pe care și-au pus amprenta realizând mai multe modificări. Drept urmare, partenerul de viață al artistei își petrece toate zilele la proprietate, pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic. Impresionată de cum arată bucătăria, vedetă în vârstă de 33 de ani, susține că va învăța să gătească.

Roxana Nemeș: “Casa e pentru 2 copii”

Roxana Nemeș este fericită, iar soțul ei o tratează ca pe o adevărată prințesă. Artista se bucură că a stabilit pentru vara asta câteva escapade, ea reușind cu greu să îl convingă pe Călin să stea departe de casa visurilor lor, care nu este încă finalizată.

“Plecăm până la Cannes, în curând, cu nașii noștri, după care în Franța din nou, în altă parte, după care în Turcia o să mai am eu niște concerte și facem o minivacanță. Anul acesta suntem cu proiectul cu casa zi de zi. Al meu soț nu pleacă de acolo. Este în fiecare zi la casă, nu am cum să-l scot. I-am spus: “Iubire, măcar câteva zile așa, la ceva timp, trebuie să ne luăm, avem nevoie pentru psihicul nostru” “, ne-a povestit cântăreața.

În prezent, artista și partenerul ei de viață locuiesc într-un apartament spațios, dar amândoi își doresc o casă cu grădină. Vila a fost gândită pentru doi copii, are prevăzut mult spațiu pentru îmbrăcămintea și încălțămintea Roxanei, și are și piscină.

“Stăm într-un apartament foarte frumos, dar acum 2 ani, în pandemie, am zis că ne dorim un copil și că am vrea o casă mai mare și pe pământ.

Casa e prevăzută pentru 2 copii. Doamne ajută! Să am o sarcină ușoară când va fi. Mă văd pe scenă până în ultima clipă. Îmi doresc copil, dar e cum vrea Doamne Doamne”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Roxana Nemeș.

Hotărârea luată de Roxana Nemeș la 33 de ani
Hotărârea luată de Roxana Nemeș la 33 de ani

Roxana Nemeș învață să gătească la 33 de ani

Vedeta ne-a povestit că nouă locuința este gândită în funcție de doleanțele ei. Nemeș este atât de fascinată de modul în care arată bucătăria, încât este dornică să petreacă mult timp acolo și, din propria inițiativă, intenționează să învețe să prepare diverse mâncăruri.

“Apartamentul în care stăm este foarte frumos și foarte spațios, este în centrul orașului, nu prea îmi vine să mă mut de acolo, dar am trăit la casă și mi-am dorit foarte mult casă. Ca orice femeie mi-am dorit un dressing foarte mare, aici am, dar e un dressing normal, o cameră, acolo o să-mi fac un etaj doar dressing.

De când eram mică mi-am dorit să am spațiu pentru toate hainele, toți pantofii să îi văd aranjați, să am ordine, insulă în bucătărie, chit că nu gătesc. Dar o să trebuiască! Pentru că a ieșit bucătăria aceea senzațională, trebuie să învăț să gătesc. Nu știu, dar trebuie, pentru că e prea frumoasă, o să-mi placă prea mult.

Ne-am făcut casă cu piscină. Cred că nu o să mă mai ia nimeni de acolo. Vrem să o facem verde toată, casă smart, verde, cu panouri solare, e o nebunie întreagă și vrem să o terminăm cât mai repede”, a oferit detalii, în exclusivitate, pentru Impact.ro, Roxana Nemeș.

Urmăriți Impact.ro și pe