EXCLUSIV

Roxana Ciuhulescu se pregătește să revină la Survivor România 2022. Care este de fapt motivul (exclusiv)

Stan Filon 29.04.2022, 12:52
Roxana Ciuhulescu se pregătește să revină la Survivor România 2022. Care este de fapt motivul (exclusiv)

Roxana Ciuhulescu se pregătește să revină la Survivor România 2022, după cum a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro. Vedeta de televiziune a acordat recent un interviu în care a vorbit despre accidentarea sa, dar și despre concediul petrecut împreună cu familia. Vrea să se întoarcă la emisiunea fenomen de la Pro TV și chiar o va face, după cum ea singură a recunoscut.

Vedeta TV Roxana Ciuhulescu se pregătește să revină la Survivor România 2022

Cum te mai simți după accidentarea la genunchi?

„Fac recuperare și mult sport, și cu greutăți, la sală, ca să-mi întăresc mușchii. Am ce e mai rău, ruptură de menisc și ligament încrucișat. Nu mă sperie, ca om care a făcut sport de performanță știu ce înseamnă asta. Medicul mi-a zis să mă operez ca să-mi refac articulația, dar nu sunt pregătită. O operație de asemenea anvergură înseamnă recuperare de lungă durată, plus 4 luni de mers în cârje. Iar acum nu-mi pot permite acest lucru. Sunt cu jobul, plus că urmează să ne luăm și casă. Acum fac recuperare, fizioterapie, masaj și gimnastică. Fac sport, chiar și dacă mă doare, la sală fac și ce mi-a recomandat medicul”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru playtech.ro.

Obișnuiești să mergi la mare de 1 Mai?

„În toată tinerețea mea, am fost o singură dată de 1 Mai la mare și a fost o experiență neplăcută. Vremea a fost urâtă și am asistat la o bătaie într-un club care m-a marcat, din aceea cu scaune și pumni. De atunci nu mi-a mai trebuit. Și am asociat această dată ca fiind o petrecere a huliganilor. Ceea ce am văzut atunci, s-au îmbătat unii… Plus că eram cu prietenii și ne-am dus pe plajă și am tremurat de frig”.

Roxana Ciuhulescu se pregateste sa revina la Survivor Romania 2022
Roxana Ciuhulescu se pregateste sa revina la Survivor Romania 2022

Ce planuri ai?

„Mă pregătesc să plec la finala de la Survivor, în Republica Dominicană, la începutul lunii iunie. La probe mai participă doar finaliștii. Probabil vom sta vreo 3-4 zile, nu cunosc încă prea multe amănunte.

Mă gândesc să merg în vacanță cu copiii acolo, în Republica Dominicană, locația e superbă. Chiar aș vrea să o leg cu plecarea mea acolo, să mergem toți, dar e mai complicat. Ana nu termină școala, plus că abia ce am fost plecați acum, în concediu”.

Cât de greu le-a fost fără tine?

„Prima oară când m-am întors de acolo, au fost extrem de fericiți, mi-au sărit în brațe iar acest sentiment a fost de neprețuit. Este emoție amestecată cu bucurie, cu vină, cu responsabilitate, cu sacrificiu, cu dorință de a face și pentru tine ce-ți dorești. A fost cu bucuria regăsirii și recunoștință pentru că a fost dat să ți se întâmple și, în sfârșit, te-ai întors acasă. Încă o dată, mi-am dat seama că cele mai importante lucruri pe lume sunt: familia și sănătatea. Dacă nu ai astea două, nu ai nimic, ești sărac!

Spuneai că abia ați fost în concediu… Iar vreo minivacanță peste hotare, așa cum obișnuiți?
De data aceasta am fost la casa noastră din Argeș, moștenirea soțului. Am fost pe munte. Silviu mi-a zis să petrecem timp doar între noi, să nu mai găsim altceva de făcut. Am făcut o convenție și am lăsat toți telefoanele deoparte”.

În ce relație ai rămas cu colegii de la Survivor? CRBL spunea că l-ai surprins total neplăcut.

„Chiar nu mă interesează ce a declarat CRBL, e singurul cu care nu m-am înțeles. După Survivor am păstrat legătura cu mulți dintre colegii de competiție din Republica Dominicană. Cu Andreea Tonciu am vorbit chiar înainte să plece în vacanță. Cu Robert Niță vorbesc, de asemenea s-a oferit să mă ajute imediat ce m-am întors acasă cu acele probleme de sănătate. Vorbesc, de asemenea, și cu Xonia, Otilia. Înainte nu aveam nicio tangență cu ei, nu eram prieteni, ne știam doar din peisajul monden de la noi”.

Urmăriți Impact.ro și pe