Ce face Roxana Ciuhulescu după îndepărtarea de la minister. Decizia radicală luată de vedeta de la Survivor România (Exclusiv)

Badea Violeta 13.04.2022, 09:18
Ce face Roxana Ciuhulescu după îndepărtarea de la minister. Decizia radicală luată de vedeta de la Survivor România (Exclusiv)

După ce a aflat că nu va mai avea funcția de consilier al ministrului Tineretului și Sporturilor, Roxana Ciuhulescu a luat o decizie importantă cu privire la ceea ce va face mai departe. Fosta concurentă de la Survivor România nici nu vrea să audă de postul care i s-a propus, așa că nu are de gând să stea cu cu mâna în sân. Iată ce și-a propus să facă vedeta!

Roxana Ciuhulescu, îndepărtată de la Ministerul Tineretului și Sportului, după ce a participat la Survivor România

Înainte de a participa la Survivor România, Roxana Ciuhulescu lucra ca și consilier de imagine la Ministerul Tineretului și Sportului. Plecată în Republica Dominicană, vedeta a solicitat  suspendarea ei pentru o vreme, crezând că apoi se va întoarce la ceea ce făcea înainte de competiție.

Socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă. Acest proverb vechi i se potrivește de minune Roxanei Ciuhulescu, care a fost informată că va fi detașată, iar în termen de patru zile va trebui să se prezinte la noul său post de comunicare, aflat în județul Maramureș. Așa cum era de așteptat, fosta concurentă de la Survivor nici nu a vrut să audă de așa ceva, explicând că nu se poate muta.

Principalul motiv fiind acela că are doi copii acasă, unul în pragul încheierii ciclului gimnazial și altul la grădiniță. Astfel, vedeta a ajuns să lucreze la departamentul Achiziții.

Ce decizie a luat Roxana Ciuhulescu

În urma acestei vești, fosta faimoasă de la Survivor România a luat decizia de a da în judecată Ministerul Tineretului și Sportului. Potrivit celor de la Playtech, vedeta ar fi luat deja legătura cu avocații săi, deoarece este de părere că această mutare nu are nicio justificare.

Amintim că fosta vedeta Pro TV a ajuns să lucreze în această instituție în urma unui concurs. Jurnaliștii publicației citate mai sus au încercat să o contacteze pe Roxana Ciuhulescu, însă aceasta a refuzat să facă declarații referitoare la acest subiect.

Roxana Ciuhulescu a rezistat două săptămâni la Survivor România 2022. Aceasta a ieșit din competiție accidentată grav la picior, însă dorul de casă a afectat-o cel mai mult pe fosta prezentatoare a emisiunii Promotor.

„Acum sunt liniștită, m-am întors de la Survivor, lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Era distrusă când am plecat, am plâns cu o noapte înainte. Mi-a fost foarte greu să mă despart de ei, nu am fost niciodată atât de mult plecată.

Nu puteam să vorbesc cu ei și să îi văd. Ești plecat, bine, dar îi auzi la telefon, tehnologia a evoluat, ne vedem prin video, dar acolo am fost departe de ei din toate punctele de vedere și a fost o perioadă foarte grea.

„Sincer, problemele de sănătate nici nu le-am mai luat în calcul, suferința sufletească a fost mult mai mare.

Nu pot să zic că mi-a fost greu pentru că am suferit de foame, de frig sau de răutatea coechipierilor, însă dorul de ei m-a terminat.

Îmi era frică să închid ochii și să dorm pentru că îi visam și mă trezeam cu fața plină de lacrimi”, a povestit Roxana Ciuhulescu, exclusiv pentru ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...