EXCLUSIV

Rona Hartner, despre legătura neștiută cu Johny Romano: „Am trecut amândoi prin niște experiențe ca și cum ar fi în oglindă. Sunt niște secrete”. Exclusiv

Simona Ecovoiu 04.01.2023, 17:32

Rona Hartner, marea învinsă din concursul transformărilor „Te cunosc de undeva” (Antena 1), ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre strânsa legătură cu Johny Romano, solistul piesei de succes „Na Janau”, produsă de Connect-R. Rona consideră că nu întâmplător a lucrat cu Johny, la „Te cunosc de undeva!”, ei având un destin de viață aproape identic.

 Care a fost echipa preferată a Ronei, din concursul de la Antena 1

Rona Hartner își felicită foștii adversari, pe Emilian și WRS, câștigătorii ultimei ediții „Te cunosc de undeva!”, însă iată că nu ei au fost artiștii preferați:

„Finala a fost plină de emoții, a fost un nivel extrem de ridicat al concurenților. Îi felicit pe Emilian și pe WRS, dar Liviu și Jo erau preferații mei, ei sunt mai pe gustul meu muzical, ca stil și culoare vocală. Câștigătorii au avut un parcurs al nivelului de competență, foarte bun, un traseu fără cusur, personaje foarte grele, a fost nevoie să se transforme de fiecare dată”, ne-a spus Rona Hartner, pentru Impact.ro

Din culisele filmărilor pentru „Te cunosc de undeva”

Rona ne-a făcut, cu acest prilej, și câteva dezvăluiri despre munca și atmosfera din culisele concursului, cu mari audiențe, difuzat de Antena 1:

„În culise, ceea ce nu se vede este ambianța extraordinară de la machiaj, acolo suntem noi înșine, glumim, este o adevărată atmosferă de emisiune de divertisment. Este o convenție ca juriul de acolo să ne judece, dar nu e ca la școală să ți se dea note și să te superi!

Din punct de vedere profesional, suntem la același nivel, doar că avem roluri, noi suntem concurenții, ei sunt jurații. În acest sezon, nimeni nu s-a supărat, ambianța care a ajuns acasă a fost incandescentă. Filmam și câte 12 ore, pentru vreo 3-4 ore de emisie.

Multe chestii n-au fost incluse în montajul definitiv, au fost și multe momente haioase, dar au fost scoase, din economia spațiului, dacă nu ajutau la poveste. De aceea suntem la cel de-al 18-lea sezon, pentru că echipa este într-un mare fel”.

Rona Hartner și Johny Romano
Rona Hartner și Johny Romano

Ce spune despre colaborarea cu solistul Johny Romano

Marea artistă ne-a vorbit și despre colaborarea cu solistul Johny Romano, aflat în topurile muzicale cu piesa „Na Janau”:

„Îmi permit să spun că mă consider că fac parte din marea familie „Te cunosc de undeva”, am făcut trei emisiuni, de două ori, ca solistă singură, acum, cu Johny Romano, care este o nebunie de artist, de care îmi este tare drag.

Nu prea avea el chef să iasă din zona lui de creație și de creativitate, și să se ducă în altă zonă, dar a luptat mult cu această tendință. Apreciez că a tras de el, că și-a depășit limitele și că a vrut să meargă mai departe”.

„Eu și Johny avem o poveste de viață care se apropie mai mult decât își poate imagina lumea”

După succesul înregistrat la ”Te cunosc de undeva”, unde au legat și o frumoasă prietenie, Rona își dorește teribil o nouă colaborare cu Johny Romano:

„Cu Johny, sigur voi mai colabora, sigur rămânem prieteni, chiar aștept un proiect muzical, din partea lui. „Tuși și nepotul”, așa ne-am alinat în concurs. Am vrut să îl iau sub aripa mea, să îl călăuzesc. Dar, mi-am dat seama că trag prea mult de el și că vreau prea mult să-l formatez.

Așa că m-am gândit că e mai bine să îl las să aducă el ce vrea nou, în construirea personajelor, și să mă bucur de contribuția lui inedită. Și, da, îmi doresc ca la balamuc ca el să îmi propună o viitoare colaborare. Este autentic și pe rap, pe muzică gipsy, și pe romanes, la fel ca mine, asta ne leagă cel mai mult. În plus, avem o poveste de viață care se apropie mai mult decât își poate imagina lumea.

Am trecut prin niște experiențe de viață, ca și cum ar fi în oglindă, poate că sunt niște secrete care trebuie să rămână undeva ascunse, nu trebuie să povestim tot. Dar, am avut așa, niște sclipiri, și mi-am dat seama că poate nu întâmplător ne-am cunoscut chiar la „Te cunosc de undeva!””, ni s-a mai confesat Rona Hartner, pentru Impact.ro

Rona își dorește un rol într-un serial TV

Deși locuiește în Franța, de peste 15 ani, Rona nu exclude și alte colaborări cu postul Antena 1. Își dorește cu ardoare chiar un rol într-un serial tv:

„Îmi doresc să mai colaborez cu Antena 1, și pe alte formate, dar și să joc într-un serial tv, îmi doresc să mă invite, doar ai văzut cât de mult știu și îmi place să mă transform în diverse personaje. Acel personaj îți dă cheia la „Te cunosc”, dar, ca actor, trebuie să găsești tu acea chichiță. Este o muncă pasionantă, ca artist”, a mai adăugat Rona.

De Sărbători, mergea la colindat cu actorul Mihai Călin: „Câștigam bani, nuci, covrigei”

Rona a muncit de Revelion, a susținut un recital la Cluj. Își amintește însă cu nostagie de anii copilăriei, de Sărbătorile petrecute în familie, de tradiții:

„În copilăria mea, Crăciunul era feeric. Părinții împodobeau bradul chiar în seara de Crăciun, așa că apărea odată cu cadourile pe care le găseam sub el. E greu să mai poată să facă cineva acel Crăciun, din acele vremuri. Mergeam și la colindat, cu actorul Mihai Călin, câștigam bani, nuci, covrigei. În București, eu și frații mei mergeam cu Sorcova, cu Steaua, cu de toate. Am vrut să perpetuăm aceste tradiții, căci s-au dorit eliminate de comuniști. De păzit tradițiile este foarte important”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...