VIDEO EXCLUSIV

Johny Romano, despre participarea la „Te cunosc de undeva!”. Cum se înțelege cu Rona Hartner și la ce emisiune își mai dorește să ajungă: „E belea tuși” VIDEO EXCLUSIV

Iulia Statie 30.09.2022, 15:54
Johny Romano, despre participarea la „Te cunosc de undeva!”. Cum se înțelege cu Rona Hartner și la ce emisiune își mai dorește să ajungă: „E belea tuși” VIDEO EXCLUSIV

Johny Romano a cucerit românii după ce a lansat piesa „Na Janau”, care s-a dovedit a fi un real succes. Tânărul nu se oprește aici, fiind înzestrat cu mult talent. Deși este modest din fire, el ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Impact.ro, că se ocupă de orice proiect apare. Artistul participă și la „Te cunosc de undeva!”, făcând echipă cu Rona Hartner.

Johny Romano, despre Rona Hartner: „E extraordinară”

Johny Romano se bucură pentru faptul că face echipă cu Rona Hartner, căci vedeta este plină de viață. Chiar dacă participă în show împotriva lui Connect-R, acesta, aflat la Romanian Music Awards, eveniment organizat la Râmnicu Vâlcea, ne-a dezvăluit că nu se supără, căci ideea producătorilor a fost una inedită.

De asemenea, oricine ar câștiga marele premiu dintre cei doi l-ar duce la studio-ul din care fac parte. Tânărul își mai dorește să participe la Asia Express și le pregătește noi piese fanilor.

Deci tu nu te oprești! Acum ești la „Te cunosc”! Cum a venit faima pentru tine?

Johny Romano: Cred, cred doar, că m-am obișnuit cu noua viață, ca să spun așa, cu nivelul care e acum. Mai sunt undeva. Sunt la „Stand-up Revolution”, am intrat în bootcamp. Dacă mai se ivește ceva, nu e nicio problemă, mă ocup, fac eu cumva.

Mai ai timp și de tine?

Johny Romano: Nici nu îmi place să dorm așa mult. Real.

La „Te cunosc” faci echipă cu Rona Hartner. Cum e? Cum vă înțelegeți?

Johny Romano: Cu tuși în echipă? E belea tuși, e belea cu ea. E belea, belea cu ea. Ce să zic, e frumos. Nu vreau să zic nimic pentru că nu aș avea ce să zic rău de ea.

Nu, ceva bun! Cum e, cum vă distrați?

Johny Romano: E minunat, are viață în ea în orice moment. La 9 dimineața avem repetiții și eu sunt așa, la repetiții, după 4 ore de somn. Ea la fel, tot după 4 ore de somn, este: „Hai, hai!”. E extraordinară, are o viață în ea superbă, mereu.

Rona si Johny Romano
Rona si Johny Romano

Ce spune despre Connect-R: „Mi-ar fi plăcut să fiu în echipă cu el, dar, cumva, este mai interesant așa”

L-ai lăsat pe Connect-R…

Johny Romano: Dar nu l-am lăsat, așa a fost făcut din partea producției, nu a fost alegerea mea neapărat. Mi-ar fi plăcut să fiu în echipă cu el, dar, cumva, este mai interesant așa, pot să înțeleg. Noi cântăm împreună, puțin așa, să cântăm și împotrivă…

Vrei să îi iei premiul?

Johny Romano: Nu. Acum, de exemplu, oricine ia premiul dintre noi doi, tot la noi la studio ajunge, tot în casă e. „Am câștigat un respect extraordinar de mare pentru femei după prima ediție”

Care e cea mai mare provocare de acolo pentru tine?

Johny Romano: Cea mai mare provocare cred că a fost travestiul. Din prima ediție am fost Amy Winehouse și îți dai seama, am învățat să merg pe tocuri, m-am obișnuit cu costumația, cu sânii, cu machiajul.

În viața mea nu mi-am dat cu nimic, m-am spălat cu apă și săpun până la 23 de ani. La machiaj durează mult, sunt 5-6 ore de machiaj. Mi se pare greoi pe față, la mustață e lipicios, genele…Am câștigat un respect extraordinar de mare pentru femei după prima ediție.

Dacă ți s-ar propune să mergi la Survivor, Asia Express, te-ai duce?

Johny Romano: La Asia Express m-aș duce cu toată inima. Cu inima deschisă m-aș duce 100%. Sunt atâția oameni cu care aș putea să mă duc.

Aș putea să mă duc chiar cu Juno, suntem prieteni buni. Aș putea să mă duc cu Connect-R, cu un frate de-al meu, cu cineva de la noi de la producție, nu știu.

Pregătește piese noi

Când mai lansezi o nouă piesă?

Johny Romano: Îți dau acum vești. Am o piesă cu Mario Fresh, avem clip-ul aproape gata, ar trebui, sper eu, până la sfârșitul lunii să îi dăm drumul.

Dacă nu, în prima săptămâna a următoarei luni îi dăm drumul. Ieri am filmat clip pentru piesa mea, pentru single-ul meu. 14 ore am filmat. Am filmat clip pentru piesa mea și cred că în 2 săptămâni așa putem să îi dăm drumul.

Urmăriți Impact.ro și pe