Persoana alături de care Rona Hartner sărbătorește Crăciunul în Franța. „Chiar dacă pe Coasta de Azur nu e zăpadă”

Beatrice Dumitru 25.12.2022, 16:53
Persoana alături de care Rona Hartner sărbătorește Crăciunul în Franța. „Chiar dacă pe Coasta de Azur nu e zăpadă”

Rona Hartner a avut parte de multe momente grele în ultimii doi ani. A fost dignosticată cu cancer și după ce s-a vindecat a primit o altă lovitură . A divorțat după doar un an și jumătate de căsnicie. Dar a trecut peste toate și acum se află în formă maximă, a urcat din nou pe scenă și se bucură de sărbătorile de iarnă. Actrița a vorbit despre cum petrece de Crăciun, dar și de Revelion.

Cu cine petrece Rona Hrtner Crăciunul

După o periodă mai grea în viața sa, cu probleme de sănătate și un divorț, Rona Hartner (49 ani) este din nou fericită și plină de energie așa cum și-a obișnuit admiratorii. În toamnă, ea s-a aflat în România, unde a avut mai multe proiecte și a participat la o emisiune tv, dar acum se află în Franța.

Rona Hartner și-a luat o scurtă vacanță în perioada sărbătorilor, iar Ajunul Crăciunului a găsit-o pe Coasta de Azur, acolo unde locuiște, și unde a petrecut alături de fiica sa, Rita, dar și de alți invitați. Cele două au mers la biserică, unde au fost vizitate de Moș Crăciun.

Persoana alături de care Rona Hartner sărbătorește Crăciunul în Franța. „Chiar dacă pe Coasta de Azur nu e zăpadă”
Rona Hartner își îmoarte timpul între România și Franța.

Sunt în Franța de Crăciun și avem foarte multe invitații. De abia am așteptat acest moment, chiar dacă nu e zăpadă pe Coasta de Azur. Sunt alături de fiica mea, Rita, și vom încerca să ne realizăm o agenda cât mai frumoasă. Am fost la biserică și în ajunul Crăciunului, dar și în ziua de Crăciun, duminică, fiindcă așa se obișnuiește în Franța. De remarcat că sâmbătă seara cei mici l-au primit pe Moș Crăciun, tot la biserică, în cadrul unei festivități speciale. Momentul se pregătește cu ceva timp înainte. Mi se pare o tradiție foarte drăguță și care, de altfel, prinde foarte bine și la cei mici, dar și la cei mari!”, a declarat Rona pentru Playtech Știri.

Unde va cânta Rona Hartner de Revelion

Rona Hartner nu are prea mult timp de odihnă și după Crăciun se va întoarce în România pentru că va avea un concert special de Anul Nou, la Cluj Napoca. Ea va susține în centrul istoric al orașului un concert de muzică gospel, alături de trupa sa din Franța.

De Anul Nou sunt invitată la Cluj, cu toată trupa mea de gospel din Franța. Voi cânta împreună cu Taraful Caliu, dar și alături de cvintetul meu de jazz”, a mai spus Rona Hartner.

Rona Hartner a trăit un adevărat calvar. A fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat și a luptat din răsputeri să se vindece, dar în 2019 a aflat că boala a recidivat. A trebuit să treacă prin mai multe operații, iar în 2021 a anunțat că s-a vindecat.

Dar în același an avea să treacă printr-un alt moment greu. Rona Hartner a divorțat de Herve Camilleri, un bărbat de origine franceză, după doar un an și jumătate de la căsătorie, dar a declarat de mai multe ori că fostului ei partener îi este foarte greu să înțeleagă că totul între ei s-a sfârșit, deși în martie 2023 se fac doui ani de la despărțire.

George Ivașcu, despre apariția lui Carmen Simionescu în serialul Clanul
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...
Recomandări