Romică Țociu, prima reacție după eliminarea lui Cornel Palade de la Pro TV. A comentat gestul făcut pentru Giani Kiriță (Exclusiv)

Anca Manolica 14.09.2022, 20:08
Romică Țociu, prima reacție după eliminarea lui Cornel Palade de la Pro TV. A comentat gestul făcut pentru Giani Kiriță (Exclusiv)

La cei aproape 70 de ani ai săi, Cornel Palade a avut un curaj imens pentru a se aventura în reality-show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV. În cea de-a șasea ediție a concursului, difuzată marți seara, la proba eliminatorie, acesta a refuzat să se salveze și implicit să-l trimită acasă pe Giani Kiriță, alegând să fie el concurentul care părăsește emisiunea. Iată cum a comentat Romică Țociu acest gest, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Ce spune Romică Țociu despre eliminarea lui Cornel Palade din show-ul de la Pro TV

În cadrul probei eliminatorii din cea de-a șasea ediție a emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV, telespectatorii au avut parte de o mare surpriză.

Cristi Mitrea, Cornel Palade și Giani Kiriță s-au luptat într-o probă care a fost câștigată de sportivul MMA. În final, actorul mai avea doar un singur pas pentru a ocupa locul al doilea și, implicit, pentru a-l trimite pe Giani acasă, acesta s-a oprit deodată și a așteptat ca vedeta clubului sportiv Dinamo București să încheie proba înaintea lui.

Bunul său prieten și partenerul de scenă de mai bine de 33 de ani, Romică Țociu, a urmărit cu sufletul la gură acest episod în care Cornel Palade și-a luat rămas bun de la coechipierii din competiție. Acesta a spus că gestul lui față de unul dintre colegi e aparte, „cum rar întâlnești!”.

„Cornel Palade a fost un boier prin tot ce a făcut în ultimele sale ore petrecute acolo, departe, în Dominicană. Prin ceea ce a făcut, permițându-i un coleg de competiție să-și continue prezența, a demonstrat ce fel de suflet are!

Gestul lui, unul cum rar întâlnești, oriunde în viață, sunt sigur că l-a determinat pe Giani Kiriță să nu-l uite toată viața!”, a declarat partenerul de scenă a lui Cornel Palade, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cornel Palade la emisiunea Sunt celebru scoate-mă de aici!
Cornel Palade la emisiunea Sunt celebru scoate-mă de aici!

„Cam așa văd gestul lui nea Cornel!”

De asemenea, a ținut să comenteze acest gest prin care Palade i-a cedat practic lui Giani Kiriță locul în show și în termen fotbalistici. El a spus că „Kiriță n-a primit niciodată, în toată cariera lui de fotbalist, o asemenea pasă de gol. Cam așa văd gestul lui nea Cornel!”, făcând referire la cariera fostului fundaș al echipei Dinamo.

În continuare, Romică Țociu a afirmat cu tărie că bunul său prieten de scenă s-a achitat la superlativ de misiunea dificilă în care a pornit atunci când a acceptat participarea la show-ul de la Pro TV.

„A văzut o țară întreagă că emisiunea asta e una de anduranță. Nu avem de-a face cu o emisiune ușoară, care-ți permite o acomodare rapidă. Dimpotrivă! Nici nu știu unde a găsit motivația interioară pentru a face ceea ce ne-a demonstrat că e capabil la vârsta sa, aproape de 70 de ani!”, a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...