Cornel Palade, replică de zile mari la Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Doamne, dă-mi putere să le duc de mâncare copiilor”

Badea Violeta 06.09.2022, 18:04
Cornel Palade, replică de zile mari la Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Doamne, dă-mi putere să le duc de mâncare copiilor”

Luni seară, pe data de 5 septembrie, a fost difuzat la Pro TV al doilea episod din reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cei 12 concurenți care au acceptat provocarea au fost nevoiți să treacă prin probe extrem de dificile. Din păcate pentru ei, chinul va continua și astăzi. În cadrul acestui episod, Cornel Palade va oferi o replică de zile mari. Iată ce va spune îndrăgitul actor!

Probe de foc pentru concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Ce va ajunge să spună Cornel Palade

În episodul de luni seară, telespectatorii i-au putut urmări pe concurenți trecând printr-o rundă de foc. Cel mai chinuit a fost actorul Alex Bogdan, care face parte din echipa Anisiei Gafton.

Acesta a fost desemnat să-și reprezinte echipa la proba shake-urilor. Băuturile conțineau viermi și tarantule, dar și ardei iuți sau picioare de gândaci sau de broască. Alex a renunțat la probă, deoarece i s-a făcut rău. „E de vise rele nu se poate povesti”, au fost vorbele actorului.

Astăzi, pe data de 6 septembrie, ghinionul îl va urmări pe Cornel Palade, celebrul din Tabăra Plăcerilor. Actorul și Bia vor juca o nouă probă ce îi va pune la încercare. În cazul în care amândoi trec proba, vor pune obține porții de paste pentru toți colegii din echipa lor.

„Doamne, dă-mi putere, dă-mi curaj, să fac toate probele până la capăt, să le duc de mâncare copiilor mei. Să se bucure pentru că e greu!”, va fi replica lui Cornel Palade.

Din păcate, drumul din jungla dominicană se va încheia astăzi, 6 septembrie, pentru una dintre vedete. Paul Diaconescu se află în pericol de eliminare, după ce echipa sa a pierdut duminică. În seara aceasta, alți doi concurenți vor rămâne neprotejați de echipele lor. Aceștia vor intra la jocul ce le va decide soarta în emisiune.

Citește și Moment greu la emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici! Unui concurent i s-a făcut rău!

Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Cornel Palade la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cristi Mitrea și Giani Kiriță s-au luat la harță în primul episod

Primul episod al show-ului de la Pro TV a adus și primul conflict. Protagoniști au fost Giani Kiriță și Cristi Mitrea. Cei doi s-au certat, după ce  luptătorul de Jujitsu și de MMA l-a jignit pe fotbalist. Acesta l-a numit pe fostul jucător al lui Dinamo „fătălău”, „Michael Jackson din junglă”, „nebun”, etc.

„Comportamentul tău e greșit. Voi vedeți-vă de treabă, că nu suntem la ședință cu părinții, sunteți nebuni la cap? Vii ca fătălăul la mine cu mini armata ta de minioni și vrei răspunsuri.

Cine ești, mă, tu? Nu poți să vii să-mi zici mie „hai, du-te să…”, că nu poți, nu îți permit. Nu suntem prieteni, băiatul meu. Vezi tonul!”, i-a spus Cristi Mitrea lui Giani Kiriță.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...