Lovitură teribilă pentru Adela Popescu. Anunțul făcut de conducerea Pro TV

Ioana Bucur 14.09.2022, 12:53
Lovitură teribilă pentru Adela Popescu. Anunțul făcut de conducerea Pro TV

Lovitură teribilă pentru Adela Popescu, din partea conducerii Pro TV. Prezentatoarea a renunțat pentru o perioadă la „Vorbește lumea”, și-a făcut bagajele și a plecat tocmai în Republica Dominicană pentru a filma noul sezon al reality show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. După doar câteva ediții difuzate, emisiunea va trece printr-o serie de schimbări.

Ce decizie a luat conducerea Pro TV

După ce a lipsit aproape șapte ani de pe micul ecran, multă lume a crezut că noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se va bucura de un succes uriaș la public, însă realitatea i-a dezamăgit pe cei din conducerea Pro TV, așa că emisiunea este acum vizată de o serie de schimbări.

Vestea audiențelor slabe cu siguranță nu a fost primită cu relaxare de Adela Popescu și Cabral, cei doi prezentatori, care sunt în Republica Dominicană în timpul filmărilor.

După debutul mult sub așteptări, pierzând lupta cu „Chefi la cuțite” de la Antena 1, s-a decis că este nevoie de unele modificări în grila de toamnă a postului de televiziune. Astfel, „Sunt celebru, scoate-mă de aici” va rămâne cu două ediții pe săptămână, în loc de trei, și va fi difuzată pe post după serialul „Las Fierbinți”.

În loc de trei difuzări, duminică, luni şi marţi de la 20.30, emisiunea rămâne doar cu două, marţi şi joi, de la 21.30, după „Las Fierbinţi”.

Adela Popescu, aparitie rara in costum de baie. Prezentatoarea Sunt celebru, scoate-ma de aici, silueta impecabila dupa trei nasteri
Adela Popescu

Adela Popescu, despre experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Diferența de fus orar, clima și atmosfera umedă nu le dau bătăi de cap doar concurenților care au acceptat provocarea din Republica Dominicană, ci și celor doi prezentatori. Adela Popescu și Cabral au vorbit despre experiența „Sunt celebru”:

„Cabral: După cum bine vedeți, suntem în junglă! E o umezeală de Doamne ferește! Nenorocire!

Adela Popescu: Și niște țânțari… Ideea este în felul următor: după o călătorie de 20 de ore cu avionul, am ajuns în nenorocirea asta de junglă, unde nu ne e ușor! Încercăm să ne acomodăm puțin cu fusul orar.

Cabral: Și ne îngrozim, de fapt, de lucrurile prin care vor trece concurenții noștri. Vă zicem sincer că nu-i dorești asta nici unui dușman, dar unuia cu care n-ai nimic de împărțit, să nu mai zic prieten!”, au declarat cele două vedete TV.

Concurenții din acest nou sezon al reality show-ului sunt: Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (comediant).

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...