Românii care se uitau la Pro TV n-au mai înțeles nimic. Postul a fost nevoit să-și ceară scuze

Ana Anitoiu 25.11.2022, 20:20
Românii care se uitau la Pro TV n-au mai înțeles nimic. Postul a fost nevoit să-și ceară scuze

Românii care se uitau la Pro TV, joi seară, n-au mai înțeles nimic. Postul de televiziune a fost nevoit să-și ceară scuze după o greșeală ce i-a bulversat pe telespectatori. Unii dintre ei nu s-au supărat, însă, ci au publicat comentarii pozitive pe rețelele sociale în legătură cu această eroare.

Cum au fost bulversați telespectatorii Pro TV

Mai exact, Pro TV le-a cerut scuze telespectatorilor după cel mai recent episod pe care l-a difuzat din serialul de comedie „Las Fierbinți”. Televiziunea a transmis că, din cauza unei erori de sistem, a fost difuzat un episod neplanificat.

„Ne cerem scuze pentru situația creată şi profităm să vă mulţumim pentru faptul că sunteţi alături de noi de atâţia ani. Vă invităm să rămâneţi aproape de personajele voastre preferate care vor trece, în continuare prin noi aventuri neaşteptate.”, a fost mesajul publicat de Pro TV pe pagina de Facebook a serialului „Las Fierbinți”.

În locul noului episod ce ar fi trebuit să poată fi urmărit de telespectatori, aceștia au putut viziona un episod mai vechi, ce fusese difuzat în luna septembrie 2021, despre vaccinarea împotriva coronavirusului. În acel episod, actorul Adrian Titieni apare în rolul unui doctor care le explică localnicilor că ar trebui să se imunizeze.

Serialul cel mai indragit de romani va avea o noua intriga. Sezonul 21 din Las fierbinti se anunta unul spumos
Serialul „Las Fierbinti”

Cum au reacționat unii dintre telespectatori

În ciuda erorii, unii dintre telespectatori au scris comentarii pozitive la mesajul prin care Pro TV le-a cerut scuze. Aceștia au spus că au urmărit cu drag episodul vechi și că acesta a fost „bine primit”.

„Atât de multe subtilități ascund replicile voastre din film, că, dacă reluăm chiar și a treia oară un episod, tot mai descoperim una pe care n-am prins-o din prima. Sunteți foarte buni”, „A fost bine primit! Poate unii n-au înțeles ce s-a întâmplat în ultimii ani încă!”,

„Ne-am distrat pe cinste! Chiar dacă știam episodul! Ori de câte ori l-am vedea ne distrăm maxim!!” și „Nu contează, mie îmi sunteți dragi oricum și vă urmăresc cu mare drag. Cei care nu suportă acest serial să schimbe postul, că doar au de unde alege”, au fost câteva dintre comentarii.

Serialul de comedie „Las Fierbinți” difuzat de Pro TV a ajuns la sezonul cu numărul 21. A trecut un deceniu de când cetățenii au început să urmărească această producție.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...