EXCLUSIV

Ce pregătește Pavel Bartoș atunci când nu lucrează la Pro TV. Andreea Esca i s-a alăturat (Exclusiv)

Stan Filon 23.11.2022, 08:12
Ce pregătește Pavel Bartoș atunci când nu lucrează la Pro TV. Andreea Esca i s-a alăturat (Exclusiv)

S-a aflat ce pregătește Pavel Bartoș atunci când nu lucrează la Pro TV. Actorul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri, în care a vorbit despre emisiunile prezentate de el de la Pro TV, dar și despre celelalte proiecte în care este implicat. Pavel Bartoș este un om foarte ocupat, după cum puteți vedea în rândurile de mai jos.

Ce pregătește Pavel Bartoș atunci când nu lucrează la Pro TV

Pavel Bartoș a devenit foarte popular în România, mai ales după ce a început să prezinte „Românii au talent”, în urmă cu nu mai puțin de 13 sezoane! Românii îl iubesc pur și simplu pentru felul său de-a fi și pentru glumele pe care le face în timpul emisiunilor prezentate de el la Pro TV.

Pe lângă „Românii au talent”, Pavel Bartoș mai prezintă și „Vocea României”. Recent, actorul a fost prezent la Gala TV Mania, unde a ridicat premiul pentru emisiunea „Românii au talent”, votată drept „Cel mai bun talent-show” din România.

Ce pregateste Pavel Bartos atunci cand nu lucreaza la Pro TV 
Ce pregateste Pavel Bartos atunci cand nu lucreaza la Pro TV

Pavel Bartoș și Andreea Esca, colegi de platou

„E foarte bine. Eu sunt un norocos, bine, am și muncit mult pentru aceste lucruri. Mă bucur că am parte de poate cele mai bune 2 show-uri din țară. Și în spatele lor sunt și cei mai potriviți oameni, o echipă extraordinară. Mă bucur pentru toți colegii pe care îi am, pentru toate sezoanele pe care le facem. Uite, la “Românii au talent” ne apropiem de acest 13 magic, cine credea că o să facem 13 sezoane? Terminăm un 10 fantastic la „Vocea României”, a declarat Pavel Bartoș pentru Playtech Știri.

Pe lângă cele două emisiuni pe care le prezintă, Pavel Bartoș joacă și într-o piesă de teatru, dar a făcut și un film. Are rolul principal în comedia „Ramon”, care va avea premiera foarte curând și în care mai joacă nimeni alta decât celebra știristă Andreea Esca. Dar cum a ajuns să joace vedeta Pro TV într-un film?

„În primul rând că a fost dorința mea, a fost dorința regizorului Jesús del Cerro, care, iată, după succesele Miami Beach, Hawaii și Ho ho ho a avut încredere în mine și uite că a ieșit ”Ramon”, de care suntem tare mândri. Andreea Esca are încredere în mine, are încredere în regizor. Este un produs de bună calitate și tare îi mulțumesc că a avut încredere în mine, cum le mulțumesc și celorlalți colegi de platou de la Smiley, Shelly, toți care au avut încredere în noi și au venit, Andreea Vasile, Iulian Postelnicu, Farcaș Bogdan, iată am și doi premianți de Gopo în distribuție, cum zice lumea este o “amestecătură” bună. Sunt actori tare buni, Elvira Deatcu, Carmen Tănase. Dacă stau să mă gândesc Gabriela Iliescu, un topmodel internațional, Alexandru Ion, am descoperit și o actriță tânără, Teona Stavarachi, adică e bine”, a declarat Pavel Bartoș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...