EXCLUSIV

Ecaterina Ladin își dorește neapărat o fetiță. „Recunosc, mă uit pe stradă după ele”. Dalida din Las Fierbinți are doi băieți acasă VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 16.11.2022, 20:07

Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din “Las Fierbinți” (Pro TV), a bifat o premieră, marți seara, la Premiile TVMania, unde a venit însoțită de fiul cel mare, Marcu, în vârstă de 7 ani. Actrița a ridicat trofeul pentru întreaga echipă care lucrează la serialul “Las Fierbinți”, desemnat, în urma votului publicului, “Cel mai bun serial românesc”. Înainte de începerea evenimentului, Ecaterina a oferit un interviu, exclusiv pentru Impact.ro, în care ne-a povestit despre viața ei alături de cei doi copii și de soț, dar și despre proiectele “Mamma Mia” și “Cina de adio”, în care joacă.

Ecaterina Ladin își dorește neapărat o fetiță

Actrița este strigată pe stradă “Dalida”, după numele personajului din comedia “Las Fierbinți”, difuzată la Pro TV. Ecaterina Ladin are fani de toate vârstele și se bucură de fiecare întâlnire cu ei, după cum ne-a povestit în interviul oferit.

Impact.ro: Ecaterina, suntem la Premiile TVMania, unde ai venit însoțită de “un domn”.

Ecaterina Ladin: Șoc! Ecaterina Ladin a venit însoțită de un bărbat! Cine să fie oare? Chiar fiul ei în vârstă de 7 ani!

Cel mai important din viața ta, alături de junior, și de tatăl lor, ca să nu se supere.

Da, trei bărbați importanți în viața mea, soțul și doi băieți, ăștia sunt! Marcu a venit prima dată la un eveniment cu mine. Nu m-a văzut niciodată pe scenă, m-a văzut doar la televizor, cumva cu inima, așa, ca un purice am ieșit din casă. Nu știam cum o să se comporte, dacă o să-i placă, dacă nu o să-i placă. Să vedem acum și cine câștigă, că dacă mai câștigă și “Las Fierbinți” s-a încununat toată seara și avem deschis de azi înainte ca să meargă cu mine la evenimente.

Cum l-ai convins să vină?

Nu foarte greu. A venit de la școală, i-am spus că vreau să-i propun ceva. “Las Fierbinți” este nominalizat la categoria “Cel mai bun serial românesc” și, cine știe, poate câștigăm. “Normal că voi câștigați”. El crede că noi o să câștigăm.

Marcu e telespectatorul tău fidel?

Da, cumva, nu prinde tot episodul seara, fiindcă atunci e ora de băiță, ora de făcut ghiozdanul, de pregătit pentru somn, dar de la ora 20.30 până la 21.00, ne uităm toți la “Las Fierbinți” pe Pro TV, și cel mic.

De ce nu ați venit în formulă completă la eveniment?

Fiindcă nu se mai întâmpla nimic pe scenă. Băiatul cel mic nu stă locului și s-ar fi putut să fi asistat la un concert pentru minori. Nu l-aș fi putut ține în brațe, nu există, e și îndesat așa, e și greu! E un chin să ies cu el în lume!

Ecaterina Ladin isi doreste neaparat o fetita
Ecaterina Ladin isi doreste neaparat o fetita

Ți-ai imaginat vreodată că vei fi mamă de băieți?

Eu nu am avut niciodată pretenția sexului copilului. Eu mi-am dorit copii, mi-am dorit mulți copii și atunci când a venit primul oricum a fost o binecuvântare. Și a venit foarte greu, ambii au venit cu un pic de ajutor și greu și nici măcar nu am îndrăznit să-mi doresc să fie băiat sau fată. Voiam copil și să fie sănătos. Acum că am 2 băieți, într-adevăr, când mai văd fetițe pe stradă, îmi lasă gura apă și sunt toată după ele, cu fundițe, cu rochițe, dar, cine știe?

Multă baftă! Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul!

Exact. Cu 3 băieți în casă ești răsfățată, ești iubită, ești apreciată! Ești purtată pe palme!

Te urmărim în “Las Fierbinți”. Dar, în spectacole, unde te vedem?

Acum reluăm “Mamma Mia”, la Sala Palatului, pe 28 și 29 decembrie. Și mi-e frică de aceste repetiții, pentru că nu am jucat spectacolul de 3 ani. O să începem un cantonament adevărat până pe 28 decembrie. Repetițiile încep în decembrie, abia aștept să mă mai dezmorțesc un pic, că m-am anchilozat. “Cina de adio” este un spectacol în 3 personaje, cu Gheorghe Ifrim și cu Mihai Călin. Mergem prin țară cu această piesă și lumea chiar vine să ne vadă și ne surprinde că sunt sălile pline.

Înțeleg că urmează o pauză de la filmările pentru “Las Fierbinți”.

Un pic, două luni, decembrie și ianuarie, când e frigul acela și nu se poate filma, dar din februarie reluăm.

Pe stradă, ți se întâmplă să te strige oamenii “Dalida”?

Numai Dalida. Încerc să am timp pentru fiecare și să acord atenție mai ales când sunt copii și mă văd și mă recunosc. Cum să nu faci poze cu ei? Cum să nu îi pupi? Cum să nu îi iei în brațe? Nu ai cum!

Urmăriți Impact.ro și pe