Românii care merg în Anglia au exasperat compania Wizz Air. Alimentul pe care îl tot aduceau în avion i-a făcut pe maghiari să reacționeze

Badea Violeta 08.02.2023, 18:27
Românii care merg în Anglia au exasperat compania Wizz Air. Alimentul pe care îl tot aduceau în avion i-a făcut pe maghiari să reacționeze

Wizz Air este, fără dar și poate, una dintre cele mai importante companii aeriene low-cost din Europa. Aceasta își are sediul central la Budapesta și operează zboruri și în țara noastră. De curând însă, reprezentanții maghiari au ținut să le transmită un mesaj românilor care merg în Anglia și care nu respectă regulile de călătorie. Iată alimentul interzis pe care îl tot aduceau cetățenii țării noastre în avion!

Wizz Air, avertisment pentru românii care călătoresc în Anglia

Compania maghiară Wizz Air este preferată de românii care călătoresc în străinătate, asta datorită preţurilor accesibile la biletele de avion. Reprezentanții Wizz Air, însă, se plâng de comportamentul pasagerilor de la noi din țară, în special de cel al românilor care merg în Marea Britanie.

Asta din cauza a ceea ce s-a întâmplat în perioada sărbătorilor de iarnă, când majoritatea românilor care lucrează în străinătate au luat cu ei diverse produse tradiționale, precum cârnați, carne de porc sau șorici. Astfel, Wizz Air a ținut să le reamintească cetățenilor țării noastre că transportul aerian al șoriciului este strict interzis.

„Vă rugăm să rețineți că transportul aerian al produselor de origine animală, cum ar fi carnea sau pielea acestora, către Regatul Unit este strict interzis. Vă mulțumim pentru cooperare și vă așteptăm la bord!”, au transmis reprezentanții companiei aeriene maghiare.

Citește și Wizz Air face noi angajări în România. Se caută 200 de persoane pntru postul de însoțitor de zbor!

Wizz Air, anunt important pentru romanii care merg in Anglia
Wizz Air, anunt important pentru romanii care merg in Anglia

Urme de sânge de animal pe bagajele călătorilor Wizz Air de la Cluj la Liverpool

Poate cel mai mediatizat caz pe acest subiect a fost cel din luna noiembrie a anului trecut, când pasagerii zborului Cluj – Liverpool s-au trezit cu bagajele returnate la Cluj pentru că s-au găsit urme de sânge de animal. Ulterior, reprezentanții Wizz Air au transmis că au fost găsite alimente în bagaje, potrivit celor de la Știri de Cluj.

„În data de 13 noiembrie, o parte dintre bagajele de pe zborul Wizz Air W6 3311 de la Cluj-Napoca la Liverpool au fost retrimise la Cluj-Napoca, ca procedură de siguranță, în urma identificării de către autoritățile aeroportuare a unui bagaj de cală ce conținea diferite produse alimentare și care a reprezentat sursa contaminării altor bagaje”, au transmis reprezentanții companiei maghiare.

„Cursa Wizzair Cluj – Liverpool de ieri, 13.11.2022, a ajuns la destinație, dar toate bagajele călătorilor au fost returnate cu avionul la destinația Cluj, pe motiv ca, la deschiderea calei avionului pentru descărcare, s-a găsit sânge în cala și pe bagaje.

Pasagerilor li s-a comunicat, după 2 ore de așteptare în Aeroport sa își ridice bagajele, că nu s-a putut stabili dacă este sânge uman sau animal, iar decizia aeroportului din Liverpool a fost sa fie trimise toate, înapoi, la destinație.

Ni s-a comunicat faptul ca bagajele vor putea fi retrimise la Liverpool in zilele următoare, cu o alta cursa”, a precizat un călător, potrivit sursei de mai sus.

Citește și Wizz Air, despre efectul scumpirilor recente asupra prețului biletelor: „E valabil pentru întreaga industrie aviatică”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...