Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 22 mai

Daria Petrescu 22.05.2020, 09:31
Românii au Talent Live Video pe Pro TV – Emisiunea de vineri, 22 mai

Românii au talent revine cu o nouă ediție vineri, 22 mai, după ce preselecțiile s-au încheiat. De acum, soarta concurenților stă la mâna publicului, care va vota online. Astfel că, vom afla cine este talentatul care va primi premiul de originalitate.  Originalitatea și creativitatea vor defini ultimele ediții ale celui de-al zecelea sezon Românii au talent.

Românii au talent, ediția de vineri, 22 mai

Săptămâna aceasta, vom avea parte de ultima ediție din etapa preselecțiilor, însă talentul nu se oprește aici. Vinerea aceasta, 22 dintre concurenții  vor lupta pentru premiul de originalitate.

Au crezut în șansa lor, și-au găsit curajul de a urca pe scenă, au impresionat și au ridicat publicul în picioare. Acum a venit momentul să ducă spectacolul la un alt nivel.

Cei care au urmărit emisiunea cu sufletul la gură, în fiecare săptâmănă, au acum puterea de a decide. Ei vor vota pentru cel care câștiga premiul de 10.000 de euro.

Ediție specială, plină de surprize

În fiecare vineri, de la 20:30, românii s-au bucurat alături de jurații Românii au talent de momente de neuitat. Cu încurajările primite de la Smiley și Pavel Bartoș, concurenții au venit în fața celor patru jurați.  Concurenții au demonstrat  că aceasta este șansa lor de a-și vedea visul îndeplinit.

Pe 22 mai, de la 20:30, unele dintre cele mai originale momente ale acestui sezon vor fi revăzute. Ediția va fi una specială. Din acest moment, puterea se mută în mâinile telespectatorilor.

Aceștia vor avea ocazia de a revedea acrobații care i-au încântat. De asemenea,  interpretări care i-au făcut să aplaude de acasă sau dansuri care i-au emoționat. Cine va convinge publicul și va reuși să obțină voturile acestuia pentru a câștiga premiul de originalitate, vom afla o săptămână mai târziu.

Publicul va vota pentru premiul de originalitate
Publicul va vota pentru premiul de originalitate

Pe 29 mai, o săptămână mai târziu, concurenții care au reușit să obțină golden buzz-ul în acest sezon vor lupta pentru primul loc, în marea finală a sezonului de #un10perfect. După cum spunea și Andi Moisescu.

”Acest format i-a stârnit pe mulți artiști să fie mai creativi”, iar acea seară va fi momentul perfect pentru finaliști să le demonstreze celor de acasă, care vor vota, că ei merită șansa de a câștiga marele premiu.

Pentru momente de neuitat și concurenți deciși să demonstreze că sunt de nota 10, nu ratați ultimele trei ediții a celei mai iubite emisiuni de divertisment.

Ce s-a întâmplat în ediția trecută, Românii au talent

Vineri seara, 15 mai, surprizele s-au ținut lanț la Românii au talent, sezonul 10. Concurenții au urcat pe scenă, în ultima seară a preselecțiilor.

Un tânăr pasionat de beatbox s-a pregătit în ultimii 2 ani pentru această șansă. “Românii au talent este singura metodă de a te afirma prin beatbox în România”, a spus el.

Unul dintre concurenți și-a adus mama pe scenă pentru a demonstra că vârsta nu reprezintă o problemă, indiferent de ceea ce îți propui să faci. Momentul lor a fost, bineînțeles, de 10! Și de această dată, folclorul românesc a fost la înălțime. Un ansamblu a venit din Suceava cu un mesaj clar în minte. “Am venit să dovedim că folclorul autentic poate căpăta aplauze”.

 

Urmăriți Impact.ro și pe