S-a aflat ce fel de fani are, de fapt, Andra. Jurata de la Românii au talent trebuia să primească și un premiu pentru asta

Redacția IMPACT 16.05.2020, 10:03
S-a aflat ce fel de fani are, de fapt, Andra. Jurata de la Românii au talent trebuia să primească și un premiu pentru asta

Andra a intrat în sufletele românilor deja de ani buni și nu a mai plecat de acolo. Pe melodiile sale, mulți români, ajunși acum la maturitate, și-au trăit cele mai frumoase clipe ale copilăriei sau adolescenței. Cine sunt cei care îi ascultă cel mai mult piesele?

Andra, încă un premiu în palmares

La doar 14 ani, Andra cucerea prin aparițiile ei de pe Atomic și, ulterior, pe scenele marilor concerte din România. Până în prezent, Andra a trecut prin numeroase schimbări și maturizări care au transformat-o în ceea ce este astăzi. Este mamă, soție și artistă. În toate cele trei ipostaze, Andra a reușit, de-a lungul timpului să păstreze un echilibru.

De-a lungul timpului, piesele ei au devenit, pe rând hit-uri, ceea ce i-a adus numeroase nominalizări și premii muzicale. Aprecierea a venit de la fanii de toate vârstele, însă, cu toate acestea, Andra a reușit definitiv să încânte inimile și urechile unui anumit segment de vârstă. Este vorba despre copiii și adolescenții din România.

În cadrul „ Nickelodeon Kids’ Choice Awards”unul dintre cele mai importante evenimente dedicate copiilor, Andra a fost votată drept „Cel mai iubit star din România”. Solista a reușit să strângă mai mult de 50% dintre voturi și astfel i-a devansat lejer pe ceilalți nominalizați, Gașca Zurli, Irina Rimes și Alina Eremia, scrie publicația Ciao.ro.

„Dragii mei, am o superveste!! Am câștigat FAVORITE ROMANIAN STAR la Nickelodeon Kids’ Choice Awards! Mulțumeeeeeeesc! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Voturile voastre mă onorează și mă bucură enorm! Acest premiu este prima oara în posesia unei artiste din România! Acest lucru mă emoționează și mai mult. Ador copiii și sunt mândră să fiu preferata lor!!! Vă iubesc!”, a scris jurata de la Românii au Talent, pe Facebook.

Andra ar fi trebuit să meargă în Los Angeles, pentru a primi premiul, însă din cauza pandemia de COVID-19 evenimentul nu s-a mai ținut, așa că artista noastră a fost premiată online.

 

Sursa foto: Facebook/Andra 

Urmăriți Impact.ro și pe