Imaginea care a cucerit Internetul: cum arăta Andi Moisescu în copilărie

Rădulescu Valentin 04.05.2020, 10:17
Imaginea care a cucerit Internetul: cum arăta Andi Moisescu în copilărie

Andi Moisescu, unul dintre persoanele care reprezintă cel mai popular post tv din România, a avut o copilărie mai dificilă, dar totuși a reușit să ajungă să facă ce și-a propus. Recent a apărut și o fotografie din tinerețea sa care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Imaginea care a cucerit Internetul

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de la postul de televiziune Pro TV, este de nerecunoscut. Fotografia cu el din copilărie a făcut înconjurul internetului și mulți au rămas surprinși. Acesta era un băiețel frumos și foarte simpatic. Totodată, Andi Moisescu a trăit fără tată încă de la vârsta de trei ani. Capul familiei s-a făcut nevăzut dintr-o dată în viața lui, iar la aceea vreme prezentatorul a fost nevoit să se obișnuiască cu această idee. Andi consideră însă că a fost o lecție importantă de la viață, iar asta la ajutat să fie alături de familia sa.

“Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la trei ani şi jumătate spre patru ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la trei ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere”, a povestit prezentatorul, potrivit adevărul.ro.

Imaginea care a cucerit Internetul: cum arăta Andi Moisescu în copilărie
Imaginea care a cucerit Internetul: cum arăta Andi Moisescu în copilărie

Andi a fost crescut de bunici

Pe timpul copilăriei sale, Andi Moisescu a fost crescut de către bunicii săi din Mangalia. Acesta a fost mereu iubit și îngrijit de către cei doi. Acum, prezentatorul are o carieră de succes și o familie împlinită. Chiar dacă pe vremea când era copil și-a pierdut tatăl, acum a învățat să aprecieze mai mult decât orice familia. Alături de Olivia Steer, femeia care i-a oferit și doi copii minunați, David și Luca, Andi duce o viață lipsită de griji.

 “Am fost iubit, îngrijit, îndrăgit. Bunicul meu a fost colonel in Marina Militară”, a mai adăugat Andi Moisescu, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe